Aktív témák
-
westlake
félisten
..te viszont vitazhatsz.. ertem.. bocsanat..
egyebkent en szemely szerint szeretek ertelmesen vitatkozni, mert valamilyen szinten ez viszi elorebb a vilagot.. azt viszont nem csipem, amikor valaki(k) teljesen alaptalnul kotnek bele a masikba es erveleni sem tudnak normalisan, mert hianyos a tudasuk..
halistennek en megtehetem, hogy eleg sok ujcuccot kiprobaljak, igy sajat magam tapasztalom a dolgokat es nem kell elhinnem esetleg azt, amit egy kulfoldi forumon, oldalon irnak.. persze ram is siman lehetmondani, hogy hazudok es felre akarom vezetni a nepet, amikor a tapasztalataimat leirom ide, a forumra.. mondjuk nekem ebbol semmi elonyom nem szarmazna, hiszen nem akarok semmi rosszat senkinek es nem szponzoral senki, aki megmondana, hogy melyik marka javara itelkezzek..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME Z590-P
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest