Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Nippon

őstag

válasz bim #1961 üzenetére

Igen van hangja a ventiknek akár egy léghűtéses rendszeren.
    A blokk kialakítása valóban nevetséges, amit rögtön le is szögeztem, mint ahogy azt is, hogy nem is tudtam rendesen ráhúzni az északi híd miatt.
    Valószínűleg egy jó blokkal lehetne javítani, de nem érdekel. A csövekkel ismét beleszaladtál egy remek meglátásba. Minden rendszer leszűkül a csatlakozóknál és a radiátor csövei is szűkebbek, mint a cső.
    A 400L/h szerinted gyengusz, most erre mit mondjak? A legtöbb számítógépes vizhűtéseknél használt pumpa ennyit tud. Nyilván van az Eheim-nek is komolyabb de az magában többe kerül, mint a TT kit.
    Két eltérő alaplapban lévő procit összehasonlítani eleve nem érdemes, semmilyen értelemben.
    Az én procim 1.425V-on megy a kolléga 1.2xxV-szemben, nyilván az sem számít.
    Azt a szinte már lényegtelen apróságot, hogy a procik is melegedhetnek eltérő módon, meg sem említem.
    A radi pedig réz, alu lamellákkal, mint a többi.

Egyébként szeretem a hozzád hasonló, kultúrált és intelligens embereket de tényleg.
    Mint említettem ez a cucc olcsó, ezért a teljesítménye sem csúcs, viszont abszolút elfogadható, ellenben egy Innovatek nem biztos, hogy megér 50-60-70 ropit, mert alig teljesít jobban.

Aktív témák