- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
palika90 #1759 üzenetére
Hú de türelmetlen valaki.
Ez nem fizetős segélyszolgálat.
Első ránézésre a ram lesz a hunyó, mivel nem írod hogy megadtad volna neki a szükséges feszt, ami a biosban +0.2V minimum [link]
Tesztelted a ramot egyáltalán? Ha egy gépet összeraksz az az első (!) hogy lefuttatsz egy dosos memtesztet és csak akkor csinálsz bármi mást ha az rendben lefutott.
[link]
Szerintem futass le egy ilyen tesztet mielőtt megadnád a szükséges feszt a ramnak és miután megadtad a szükséges feszt a ramnak. MCH-nak is adhatsz +0.1V-ot ha még mindig hibázna, ill. a ram kaphat +0,3V-ot is ha még mindig hibázik.
Mivel az adatlapod nincs kitöltve, a hsz-ben megadott konfig meg hiányos, nem tudom a ramod pontos típusát 800/1000/1066?, így az időzítéseket sem, amit a fenti GEIL linkről megtudhatsz.Nem hallottam még FSB tápról, szerintem az FSP akar inkább lenni, de ha mégis FSB, akkor nem hallottam még olyat, noname tápnál pedig a 350W kevés is lehet akár (mert az valójában nem minőségi tápnál jó ha a fele a ráírtnak amit le tud adni), tápos topikban érdeklődhetsz...
Mindezektől függetlenül XP/rendszertulajd/spec/indítás-helyreállítás fülön vedd ki az aut újraindítást, hogy megtudjuk a reset az kék képernyő, vagy súlyosabb hardver/táp hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged