Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
palika90 #1759 üzenetére
Hú de türelmetlen valaki.
Ez nem fizetős segélyszolgálat.
Első ránézésre a ram lesz a hunyó, mivel nem írod hogy megadtad volna neki a szükséges feszt, ami a biosban +0.2V minimum [link]
Tesztelted a ramot egyáltalán? Ha egy gépet összeraksz az az első (!) hogy lefuttatsz egy dosos memtesztet és csak akkor csinálsz bármi mást ha az rendben lefutott.
[link]
Szerintem futass le egy ilyen tesztet mielőtt megadnád a szükséges feszt a ramnak és miután megadtad a szükséges feszt a ramnak. MCH-nak is adhatsz +0.1V-ot ha még mindig hibázna, ill. a ram kaphat +0,3V-ot is ha még mindig hibázik.
Mivel az adatlapod nincs kitöltve, a hsz-ben megadott konfig meg hiányos, nem tudom a ramod pontos típusát 800/1000/1066?, így az időzítéseket sem, amit a fenti GEIL linkről megtudhatsz.Nem hallottam még FSB tápról, szerintem az FSP akar inkább lenni, de ha mégis FSB, akkor nem hallottam még olyat, noname tápnál pedig a 350W kevés is lehet akár (mert az valójában nem minőségi tápnál jó ha a fele a ráírtnak amit le tud adni), tápos topikban érdeklődhetsz...
Mindezektől függetlenül XP/rendszertulajd/spec/indítás-helyreállítás fülön vedd ki az aut újraindítást, hogy megtudjuk a reset az kék képernyő, vagy súlyosabb hardver/táp hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest