- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen egeret válasszak?
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
palika90
üzenetére
Hú de türelmetlen valaki.
Ez nem fizetős segélyszolgálat.Első ránézésre a ram lesz a hunyó, mivel nem írod hogy megadtad volna neki a szükséges feszt, ami a biosban +0.2V minimum [link]
Tesztelted a ramot egyáltalán? Ha egy gépet összeraksz az az első (!) hogy lefuttatsz egy dosos memtesztet és csak akkor csinálsz bármi mást ha az rendben lefutott.
[link]
Szerintem futass le egy ilyen tesztet mielőtt megadnád a szükséges feszt a ramnak és miután megadtad a szükséges feszt a ramnak. MCH-nak is adhatsz +0.1V-ot ha még mindig hibázna, ill. a ram kaphat +0,3V-ot is ha még mindig hibázik.
Mivel az adatlapod nincs kitöltve, a hsz-ben megadott konfig meg hiányos, nem tudom a ramod pontos típusát 800/1000/1066?, így az időzítéseket sem, amit a fenti GEIL linkről megtudhatsz.Nem hallottam még FSB tápról, szerintem az FSP akar inkább lenni, de ha mégis FSB, akkor nem hallottam még olyat, noname tápnál pedig a 350W kevés is lehet akár (mert az valójában nem minőségi tápnál jó ha a fele a ráírtnak amit le tud adni), tápos topikban érdeklődhetsz...
Mindezektől függetlenül XP/rendszertulajd/spec/indítás-helyreállítás fülön vedd ki az aut újraindítást, hogy megtudjuk a reset az kék képernyő, vagy súlyosabb hardver/táp hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Zyxel NAS326
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen egeret válasszak?
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- További aktív témák...
- Alienware 17r4 olvass
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ez nem fizetős segélyszolgálat.