Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- CPU léghűtés kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
- Akciókamerák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szentes
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3424 üzenetére
Segítségeteket szeretném kérni!
Bár a NORTON GHOST 2003 megjelenése óta gyűjtöm és használom a GHOST programot, most mégis elszállt az agyam. Persze a gyártóhoz Symantec-hez és az MS is hiába fordultam segítségért csak egymásra mutogatnak, miután mind két cég a segítség nyújtás előtt a számlától kezdve, minden adatot igyekezett begyűjteni rólam.Nincs gond ezzel sem, mert jogtiszta, eredeti dolgokról beszélek. Szóval, az elküldött adatok után csak az egymásra mutogatás ment.
Probléma:
Vettem egy Win7 Ultimate csomagot. Persze, hogy kimenthessem, ehhez már nem volt elég a 14 N.G. meg kellett vásárolnom a 15 verziót.
Első lépésben a gyerekeim rendszerét mentettem ki. Persze nem sokkal később vissza is kellett volna töltenem, ami legnagyobb meglepetésemre a következőképpen sikerült.
A Win7 bejelentkezésekor felajánl egy menüt:
1. Window7 indítása
2. Valami Win2003 server stb.Természetesen nem valós, mert nincs semmi más a gépen! Nem értem mi a hiba...? Persze, a Win7-ben kilehet kapcsolni a menü beadását, de ennek nem ilyennek kellene lennie.
Ért ennyire valaki hozzá, hogy mi lehet a probléma?
Ráadásul az egész folyamat a saját, eredeti Ghost 15 _CD-jéről történik. Sem a mentés sem a visszaállítás nem Win7 alól történik!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest