Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew31
senior tag
válasz
liksoft
üzenetére
Szia!

Á, nem, ez "rendesen" működött eddig, ahogy írtam, rengeteg adat van rajta, csak ma egyszerűen nem akarta kiadni és nagyon sietnem kellett. :s
Lehet, hogy maga az elektronika bénázik a HDD-vel, mert ez egy 1.5 TB-os WD elektronikája, csak azt eladtam, lett helyette 2 TB, most 3... Aztán ezt lehet, hogy ezt nem igazán kezeli jól, áthelyezéskor pl. minden fájl átvitele után megáll egy kicsit, mérettől függően akár bosszantóan sokat is. :s (mármint ilyen 20-30s-ot, ami tök jó, ha haladni kellene)
A dologhoz még hozzátartozik, hogy épp ma reggel rendeltem egy HDD dokkolót. Jókor....

De most fut a GDB rajta, még 3-4 óra és végez, ha másolható, akkor majd, ha hazamegyek, ott ismét lefuttatom (már beépítem a winyót) és átmásolgatom egy 2TB-os és egy külső, 500 GB-os HDD-re aztán format és vissza... jó este lesz.

Csak sikerüljön, más nem érdekel!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- World of Warships
- Energiaital topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest