Új hozzászólás Aktív témák
-
Kingfisher1
tag
válasz
liksoft #1030 üzenetére
Jogos!
Partíciót szerettem volna átméretezni, balra! abban az irányban volt üres hely kb 20 Gb, mert az elsőből ezt levágtam. (az egész 320Gb ) Ezután kezdtem a műveletet, de azt nem gondoltam, hogy az egész 180 GB adatot is arréb tolja. A végeredmény pedig 80 Gb-tal kevesebb adat, nagyrészt média. Minden megbolondult, filmek, zenék, teljesen más indul el, mint ami kellenne név szerint. Képek egy része nem megjeleníthető. Ráadásul a 20 Gb átkerült jobb oldalra kezeletlenül
A műveletet Gparted programmal végeztem. A gépen Win7 és Ubuntu 10.4 van. Live cd-ről bootoltam, onnan hasogattam a partíciókat. És eközben elment a kép is, szóval nem láttam mi történik. majd 5 órás távollét után újraindítottam.
Jelenlegi helyzet: http://kepfeltoltes.hu/view/101007/K_perny_k_p_www.kepfeltoltes.hu_.pngennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- További aktív témák...
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest