Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
Hali! Meggondolatlanul belevágtam ebbe a meghajtó titkosításba, Drivecrypter Plus 3.0ával, elkezdtem az egyik meghajtót, kiírta, hogy nem kellene megszakítanom, de megaszkítottam egy párszor, de aztán elkezdtem újra, tudta folytatni, kész lett, elkezdted a másik meghajtót azt is meg szakítottam, de még nincs kész,de tudom használni!
Ami kész van azt egyáltalán nem tudom használni Decryptelni sem tudom állandóan ezt írja ''The format of this disk cannot be recognized by DCPP,and therefore it cannot be encrypted. 'To use disk with DCPP, first format it with Windows''Szóval tudna valaki segíteni ebben, hogy hogyan tudnám használhatóvá tenni?
...ha getdatabackel visszahozom a fálokat (HA), akkor a disk formázása után tudom majd használni a vinyót, mert titkosítottam, de nemtudom hogy lehet e utánna használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
...ha getdatabackel visszahozom a fálokat (HA), akkor a disk formázása után tudom majd használni a vinyót, mert titkosítottam, de nemtudom hogy lehet e utánna használni?