Aktív témák
-
gerner1
Topikgazda
Nos, én másképp közelítem meg.
- Készüléket lemerítem 5% -ra (lehet más is, nekem ez az érték a "hepp") .
- Full kikapcsolom. Ezzel biztosítom, hogy valóban csak a töltés lehessen aktív .
- Egy USB -s mérőt közbeiktatva : fix 5V/2A -s töltőre rakom, amellyel végig egyenletes a töltés (ahogy a keletkező hőterhelés is), majd feltöltöm 100% -ra.
- A végén a műszer(em) mutatja, hogy mennyi a végzett villamos-munka.
Így a töltés végén, a DC-DC átalakítónak 95% -os hatékonyságot feltételezve (a számítás része, mert valamennyi eldisszipál a teló töltőáramkörén is...) , a villamos munka értékéből kiszámolom, hogy menny is(??) az aktuális kapacitás (figyelembe véve, hogy 5% -ról kezdtem meg töltést ... ) .
- Összegzéskor van egy különbség. Azt viszonyítom az újkori használatbavételtől számított hónapok számához, és a készülék által kifirkált ( ADB -s se pontos szerintem...) töltési ciklus számhoz is .
Aktív témák
- World of Warships
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Crimson Desert
- Windows 10
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Újszerű GoPro Hero 10 + tartozékok / Go Pro Hero 10
- AMD Ryzen 9 5900X processzor
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gerner1