Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Kicsit meg vagyok zavarodva, valaki kisegíthetne...
Eddig mindig a default runlevelen volt a net.xxx scriptem, onnan indult. Nemrégiben ez nem lett jól, a béta baselayout a háttérbe teszi a kapcsolat felépítését, s futtatja tovább az initszkripteket. Így viszont a portmap, ntp-client és famd nem indult el.
Megoldottam úgy, hogy átraktam a boot runlevelbe a net.eth0-t. Azt azonban nem tudom, helyes-e így. Érzésem szerint nem...
A /etc/conf.d/rc file-ban van egy net strictness checking. Itt beállítható, hogy minden hálókapcsolat legyen up, vagy sem ahho, hogy a hálózatot teljesen késznek lehessen nyilvánítani. Ezt nem változtat semmit sem.
Ráadásul kezdem nem érteni... A /etc/conf.d/net-ben lehet MINDENT beállítani. Mi szükség van még mindig a net.eth0, stb. szimlinkekre? Az init nem hozza fel automatikusan a net-ben beállított interfészeket? Hol kell indítani ezeket? Mi a fene van?
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest