Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mini PC
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
dantej
tag
válasz
hdanesz #3715 üzenetére
NA szóval akkor!Az lenne a lényeg ,hogy most bajban vagyok mert annak a hangkarinak a softverjét nem ismerem!De nekem Audigy + alaplapi Abit nf7-s nemtudom mi de mind a kettőnél megoldottam a problémát ami ugyan az volt ami nálad!Szóval az a lényeg hogy keresni kell valami olyat beállítást amivel állítod a hangszórok térbeállításait mert nekem azt kellett állítani nekem az audigyban cmss 3d a neve az alaplapi meg valami lop vagy lod vagy mi volt és azt bekapcsoltam és egyből jó lett!Neked is hasonlót kellene keresni!De ha tudsz képeket küldeni a hankari szoftverről akkor többet tudok segíteni!
-
dantej
tag
Na hali!Lenne egy kis problémám!Szóval van egy ilyen Genius cuccom!Nemrég vettem(2 hét kb) és azt vettem észre hogy hátul ahova a vezetékek mennek be ott zörög!Keményebb basszusoknál jobban gyengébbeknél nem annyira csak epphogy!
Mi lehet a probléma!Én az illesztésre gondolok de nem merem szétszedni mert akkor ugrik a gari!Mit tegyek?Ha visszaküldöm gari az 1 hónap mire megcsinálják!
Segítsetek! -
dantej
tag
Sziasztok!Na megvettem én is ezt a cuccost de mikor a dobozt megláttam nem akartam elhinni ,hogy ekkora!Mondom is ,hogy én nem disznót akartam venni hanem hangfalat.....
NA de mindegy valahogy felcipeltük haverral a lépcsőn a felső emeletre!Aztán jöhetett a kibontás na az se volt semmi!A mélyláda kib....ott nehéz volt meg a CENTER akkora volt mint a egy fiók!Gyorsan összeraktam a cuccost de a mély valahogy nem szólt de megoldottam igaz volt vele munka!
Én megvagyok elégedve vele bár a mély lehetne jobb de én nekem elég ez is!
Köszönöm GEnius ,hogy megteremtetted ezt a cuccost! -
dantej
tag
CSáó!Nemtudja valaki hány cm-es enneg a cuccnak a mélynyomója?
-
dantej
tag
Oké oké bocs csak már nemvolt kedvem visszaolvasni!
-
dantej
tag
Hali!azt szeretném kérdezni ,hogy mennyi körül forog most ez a GEnius Home theatre 5.1 és mit tud tehát tapasztalatok??????!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest