Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawk1979
őstag
Valaki mutasson már egy screenshotot arról,hogy egy kétmagos videókari (pl.gx2) esetében ki lehet választani csak az egyik Gpu-t fizikázni.....
Mert eddig csak olyan felállásban láttam,mint az egy Gpu-s társai,ahol vagy rá eresztjük a fizikát a karira vagy nem és hagyjuk szoftveresen. -
Hawk1979
őstag
8400gs x1 foglalatba...
-
Hawk1979
őstag
Khmm.Nekem 177.79es fw.+legujjabb physx-el ronggyá fagy pár perc után a GRAW2 ha nem az első opciót választom a fizikánál a játékban....
Lehet húzol majd egy szűz wint,hátha...Basszus:most olvasom 1.5-ös javítás kell a gémhez,na majd azt is felcuppantom...
-
Hawk1979
őstag
Nem tudom volt-e már linkelve,de szerintem jó kis teszt.
Guru 3d... -
Hawk1979
őstag
válasz
Rover623 #343 üzenetére
Khmm.
"Amennyiben a források információi helyesek, az Nvidia ForceWare 180-as sorozatú meghajtóprogramja, azaz a "Big Bang II" szeptember folyamán válik elérhetővé a nagyközönség számára."
De nekem 8,jöhet 2028ra is.
Ha kint lesz,majd kipróbálom.....(Amúgy ha jól tudom bele lesz fésülve,nem lesz külön Physix és Forceware,de ha tévedek akkor kisnyúl....)
-
Hawk1979
őstag
válasz
juliabrilke #218 üzenetére
Semmi,mert ha 8800gt-d van,az aláírásod szerint,akkor azt nem támogatja a driver....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! Beszámítok!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest