Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesix
senior tag
valaki akinek galaxyja van tegye fel vholva pls az estreme tuner programot, köszi
-
Takhanto
őstag
Megéri-e? Hm,nem hiszem tegnap leteszteltem pár játékot,rainbow six las vegas,cod4,gears of war,frontlines fuel of war röhögve ment nálam. természetesen full grafikával és 1440x900 a monitorom miatt
Én azért vettem oc-s mert itt a kisvárosban csak egy boltban és csak egy db volt 40 000 ft-ért ami ugye kurva sok érte,nem volt kedvem rendelni meg várni rá,nem tököltem,megvettem.
675 mhz gpu alapból az enyém,inno meg 650 mhz, meg se érzi ha felrakod 700-ra és hidd el menni fog az összes játék ami eddig kiadtak.
-
Takhanto
őstag
Nézegetem a tesztet, Giga passzív az alapból 720 mhz-s gpu-val rendelkezik,így a többi márkás kártyákhoz tesztelve jobb volt a giga,most jön az érdekesség: tuningban a giga a legutólsó
Nem azt mondom hogy nem jó kari,hanem azt hogy nem bántam meg a galaxy-t
Minden kari jó,van előnye meg hátránya, szal nem fikázni egyiket sem
-
m4rc!
őstag
válasz
direwolf #4184 üzenetére
CoolViva passzívan: idle: ~34°C, load 62° körül, viszont mivel még nem biztos, hogy ez a kari marad a memó süniket nem tettem fel és így hűtés nélkül nagyon beforrósodtak (amit korábban bírt tuningot a kari, most kifagyott).
Most tettem rá egy 9cm-es ventit, azzal az atitool kockája sem vitte 42 fok fölé, játékba meg olyan 35°C körül (majdnem ugyanannyi, mint idle-ben).
-
Takhanto
őstag
válasz
horvathkrisz #4173 üzenetére
Szerintem jót választott,játék után megnéztem a fokot,31
-
m4rc!
őstag
-
Jofi81
őstag
válasz
SzutyokMatyi #4176 üzenetére
Passzívan terhelve 40°C?
-
direwolf
őstag
válasz
horvathkrisz #4175 üzenetére
Szerintem meg fogalmad sincs miről beszélsz.
-
direwolf
őstag
Szinte semmi hangja a gépemnek. A két vinyónak nagyobb a hangja mint az összes többi cuccnak. Ennél csak vízzel lehetne halkabb.
Ha 3D-ben is halkat szeretnél, akkor tényleg nem jó a Galaxy hűtése, mert elég hamar felpörög, de egy xbox360-hoz képest még így is maga a síri csend -
Alex123
senior tag
Igen, jót, nekem is ez van és semmi gond!
Mondjuk én egy triton 180-as házba egyedi léghűtéssel + hancsillapításal tettem bele mindent + az egész nem "fül magasságban" van, hanem az asztal alatt - így engem SŐT a 1,5 hónapos pici lányomat sem zavrja még hajnali 3-kor sem! (pedig akkor már minden zajt hallani)
- Alex -
-
SzutyokMatyi
tag
Leszedtem a 12cm_fan-t az S1-ről, megnéztem passzívan. Meglepődtem hogy 2-3 fokkal nőtt csak a hőmérséklet
. Most alapon 33, terhelve 40 fok. Mindez nulla decibel-el, és a venti szabályozással sem kell vacakolni. Aki nem sajnál rá 5K-t szerezzen be egyet, ennél ideálisabb hűtési megoldás szerintem nincs.
-
Frigo
őstag
Nah ma csatlakozok a klubba egy Galaxy OC-s GT-vel ,remélem jót választottam.
-
redzsi
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek valamilyen negatív tapasztalata a Gainward kártyákkal kapcsolatban?
-
Takhanto
őstag
Galaxy oc-s teszt: [link]
-
diegho
nagyúr
-
G@ß!
őstag
Ez a hőcsöves fajta, nem?
Máshol azt írták, hogy terhelve 80 fokig is felmegy...
Mondjuk azon nem volt 12cm-es venti.
Képet tudnál nekem készíteni?Üdv. Gabi
u.i.: én is pont ezt néztem ki magamnak, viszont ha melegszik, akkor nem a legjobb választás...
Itt a teszt!! -
direwolf
őstag
Na még egyszer nekifutok: nincs semmi ventiszabályozó progi a gépemen, a vga driver betöltődésekor azonnal 30%-ra áll a vga fan szabályzása, és csak akkor kezd felpörögni, ha elindítok egy 3D alkalmazást, és melegedni kezd a GPU. A 3D alkalmazás leállása után röviddel visszaáll 30%-ra a ventillátor.
Ennél érthetőbben nem tudom leírni, hogy ezt a driver így vezérli alapból. A Rivatunerrel semmit sem csinálok az aktuális állapotok ellenőrzésén kívül.
XP-n Atitool 0.26-al lőttem be az automatikus 2D/3D under/overclockot 2D-ben 200/300, 3D-ben 730/1000 (nem tudja külön a shaderclockot) Vistán még ez sincs, mert nem megy... az újabb beta-k mennek, de azok meg nem ismerik a 9600gt-t -
Mankó
veterán
válasz
direwolf #4158 üzenetére
Az csak akkor 30% ha engedélyezed. Viszont akkor Fix annyi, akkor sem változik, ha játékot indítasz. Most próbáltam ki. Viszont 25% nagyon fajin, tényleg csak a ház többi ventillátorát lehet hallani. De egy több órás játékkal nem kockáztatnék. Rivatuner le, marad a driver általi sztem 50%.
-
Eagle16
addikt
Én tuti süket vagyok, vagy nagyon hangos a gépem, mert játékok alatt sem hallom az Inno kártyám hűtését
Bootoláskor felpörög mint egy porszívó, de utána szerintem elég halk. Pedig referencia.
-
LK
addikt
Sziasztok! Mindenki aki vett Galaxy oc-t,lecserélte a hűtőt,mert hangos volt.De mégis? Mennyire hangos? Ha már a procihűtőknél is meg van adva decibelben, ennél is meg lehetne. Nem tudja valaki véletlenül? Azért kéne tudnom,mert így is elég hangosak a hűtőim,lehet hogy fel se tűnne.... (Nem igazán akarok szerelgetni és ez elég rövid lenne ahhoz,hogy a házamba beférjen.)
-
nyesix
senior tag
válasz
#96302336 #4141 üzenetére
ezt nem fogod elhinni, sajna ezzel sem megy, legalábbis a 2.08-as Riva tunerrel nem, az Auto Fan Speed controlt beűllítom 3-asra, de a low level system settingsnél, a felugró ablakban a detect now választása után nem jelenik meg az az ablak, ami a leírásban van. nem választható az auto
melyik riva tunerrel próbáltad ezt?
Nibitort nem szívesen használnék...
köszi -
törölt tag
Használd ezt a leírást, ez jobb.
-
nyesix
senior tag
vazze, amit belinkeltem az a 2.06-os rivatuneres venti vezérlés volt, amióta kijött ugye a 2.08 is, és abban hálaisten nincs (vagy nem ott van) a Fan Treshold Setting
pedig biztos benne van, bakker most nyomozhatom, hogy hol
esetleg ha valaki segítene, azt megköszönném -
gtamate2
veterán
Nekem egy 9600GT-m van 512mb gddr2, meg vagyok elégedve vele, de most fogom lecserélni a ddr2 miatt
, amúgy a ddr3-as sokkal jobb?
-
Mankó
veterán
-
Eagle16
addikt
Sziasztok!
A memóriákat, FETeket, gpu-t mivel érdemes megtisztítani a gyári pasztától? Én eddig sima alkoholt használtam.
-
direwolf
őstag
Az enyém 30%-ra veszi le mikor betöltődik a vga driver. A Galaxy tunerprogija felviszi nekem is, azt nem használom. Így minimális hangja van, mint mindennek ami levegőt mozgat, de még éjjel teljes csendben is csak éppenhogy hallani (Corsair VX450, HyperTX@1100rpm, Gacialtech Silentblade@500rpm mellett!)
Leginkább a két Samsung vinyómat hallom.
Játék közben megjön az orkán, de az le van szarva -
Mankó
veterán
Galaxy OC-s tulajok, meddig lehet stabilan húzni a Core-t és a shadert?
-
Alex123
senior tag
Azért még várnám:
"Akinek E8400-as proci van a gépében és mellé 9600GT, megtenné Nekem, hogy lefuttat egy 3dmark06-ot teljesen alapon, minden tuning nélkül?"
- Alex -
-
nyesix
senior tag
válasz
direwolf #4107 üzenetére
nekem az teljesen elég lenne, nem akarok C&Q-t csinálni a vga-val
az sem érdekel, ha mindíg 3D performance profilban futnak az órajelei, csak a ventit kéne lejjebb venni, mert az a leghangosabb az egész gépben. netezés közben azért nem kéne helyből felszállnia...
pf milyen lehet a ref hűtős, ha ez ilyen hangos? én naív meg azt hittem ez lesz az első vga-m aminek nem kell lecserélni a hűtését, ehh -
Sabre
őstag
akkor megnyugodtam, mert nekem e2160@3.2ghz mellett alapon 10.300at hozott.
gainward a kicsike, tunyingra mennyire érdemes rágyurnom? nem ref hütö, ergo jól kéne birnia
-
Takhanto
őstag
Nekem csak 75xx pötty, azt mondták a nagyokosok hogy a proci gyenge hozzá (3800 X2)
Asszem Phenomot kéne vennem....
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Akinek E8400-as proci van a gépében és mellé 9600GT, megtenné Nekem, hogy lefuttat egy 3dmark06-ot teljesen alapon, minden tuning nélkül?
(gyanús nekem a pont, amit kaptam)- Alex -
-
nyesix
senior tag
-
dy_nmq
aktív tag
Nemtudom volt-e már erről szó a topicban de megosztom a tapasztalatom a feszültség stabilizáló(vagy ilyesmi) okozta "sípolósdi"-val kapcsolatban. Nálam akkor és csak akkor csinálja ha túl sok frame-et(kb 200+) jelenít meg a kártya. Tipikus ilyen eset a különféle játékok indítóvideói. vsync mellet meg ugye nem csinálja mivel ott limitál mondjuk pl. 75 fps-re.
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat...
Tehát nemrég beszámoltam egy 9600Gt-ről ami a vevőm gépében fura hangot adott, és a ventinek volt hülye "magas" hangja, aminek én itthon semmi jelét nem láttam. Visszavittem, és ott én is hallottam, hihetetlenül rossz volt, a venti szabyálozásával sem változott...
Felraktuk az új drivert(174.93), és elmúlt...
Nem tudom miért, fogalmam sincsen, de az az idióta magas hang egy csapásra megszünt...
Ez miért lehet? Mi köze egy drivernek a ventihez? -
Eagle16
addikt
Az én kártyám is sípol egy kicsit...de nem zavaró, mert csak néhány játék menüjében csinálja, meg mikor a húgom kalandjátékkal játszik
(ott aztán röpködnek az 500-600FPS-ek is
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest