- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armando_19
őstag
Jó de ezeket a teszteket vista alatt csinálták gondolom DX10 miatt. Vista meg hulladél, nem kell vele egyenlőre foglalkozni. Épp a microsoft táborban ülök, és pár okosabb hozzáértő ember mondta, hogy a VGA kártyák nem az optimalizálatlan driverek miatt nem mennek rendesen, hanem mert valami hatalmas bug van az oprendszerben. Majd jön rá egy SP1, és pislogni fognak szerintem sokan!
-
Eagle16
addikt
Mostanában egy normális játékot sem adtak ki, amiket ki is adnak, azok is tele vannak bugokkal.(vagy lehet hogy nekem túl magasak az elvárásaim?nem hiszem...)
TomBoy1986 : ezt a játékot inkább hagyjuk...miaz hogy 8800Ultra 30 FPS?Ez rohadtul nem mutat semmit, csak azt hogy sikerült egy olyan játékot írni ami inkább beillik egy 3d mark 2007-nek...
Én amúgy nem fogok semmit se DX10-ben tolni, nem értem miért van oda mindenki hogy Vista meg csicsa ezerrel meg DX10...én csak leváltottam a 7300GT-met erre a 8600-ra, DX9-ben nagyon szépen fut minden,(mostmég...)azért nem vettem 7900GS-t, mert:
1: Mikor vettem a 8600GT-t, akkor a legolcsóbb GS is 30k volt(25-ért vettem a GT-t)
2. Ehhez nem kell plussz tápcsati(bár ez annyira nem egetverő ok)
3. A 8600GT kevésbé melegszik(80nm)
4.Később jól el lehet majd adni hogy DX10 ready meg minden(azokra gondolok akiknek csak ez a lényeg)
Ami miatt kár hogy nem 7900GS-t vettem az a 256 bit, de ez van, megspóroltam rajta 5 ezer ft-ot.
[Szerkesztve] -
TomBoy1986
veterán
Azért had ne mondjam, hogy nekem ennél jóval nagyobb FPS értékeket ér el.
Az meg, hogy DX10-ben hogy megy...
Hát emlékezz vissza a Radeon 9-es és az NV 5-ös szériájára, s nézd meg, hogy hogyan is ment pl. egy FX5800-on az akkori DX9-es játékok:
- [link] (Doom 3 23FPS)
- [link] (CodeCreatures 34FPS)
Most hirtelen ennyit kerestem csak, de nyugodt lehetsz, hogy ez csak egy nagy maszlag, hogy a majd jövő játékok sokkal másképp lesznek írva, és azok aztán sokkal szebben és mindemellett sokkal gyorsabban fognak menni. Hát hogyne.
Mert eddig is mindig így volt, hiszen akkor lehet a Hardwaret könnyen eladni, ha az olcsón is jól megy - enyhén ironikusan fogalmazva (azaz qvára nem így van).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bittorrent topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bitcoin topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Age of Mythology Retold: Immortal Pillars teszt
- Ukrajnai háború
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- További aktív témák...
- Bontatlan Gigabyte Geforce 3x 4070 Windforce OC 12G Super!
- Gigabyte GeForce RTX 5070 TI Eagle OC 16GB GDDR7 - Új, bontatlan, készletről!
- 27% ÚJ! ASUS RTX 5070 Ti PRIME OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest