Hirdetés
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
válasz
Kecsotam #34161 üzenetére
értem, hát majd mondonak valamit, ha nem stimmel. Én is gondoltam arra, hogy nekik megjelenik csak a "visszajelzés" hibás.
vandor01
hát ha a 200ft-os kütyüre is mondjuk 3000ft vámkezelés jön, akkor szerintem elég jelentősen visszaesik a csomagforgalom, vagy pedig összegyűlyti az ember a cuccokat (sokat) és egyszerre rendeli meg. Így még megérheti ha az itthoni ár annyival magasabb... (mert akkor csak egy vámkezelési díjat kell fizetni)
Illetve lehet erre lesz a kínaiaknak is lépése, lehet minden cucc már itt eu raktáron lesz, vagy ahogy most is trükköznek, hogy eu-s országban újracsomagolják (ahol mondjuk kevés az áfa) és onnan megy tovább... tehát ami most is van áfakerülős módszer, azt próbálják majd minden csomgara... Persze lehet emiatt minden kicsit drágább lesz, de ha már eu-ból jön, akkor itt nem raknak rá magas áfát meg vámkezelési díjat.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest