Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A 3 nm-hez viszonyítva már most jobban áll a Samsung 2 nm-es node-ja
-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
jodován #4147 üzenetére
Ez egy kicsit bonyolult szituációnak tűnik
Nos, amíg javíttatod, addig egészen biztosan úgy kell visszakapnod a routert, hogy működjön a kérdéses funkció.
Ha nem tudják megjavítani akkor kezdődnek a gondok szerintem...
Jól értem, a gyártó időközben megváltztatta a termék paramétereit (eltüntette belőle ezt a funkciót?) Mert úgy hirtelenjében a magyar törvények alapján nemtudom mire lehetne hivatkozni. Mert azt kérheted, hogy egy ugyan olyan típusú új routert adjanak, de ha jól értem azzal nem érsz semmmit, mert nem megy benne a funkció.Énszerintem értetsd meg a boltal, ahol vetted, hogy te azért vetted ezt, mert eza funkció van benne, és ha cserére kerül a sor válassz másik típust.
Ha esetleg megpróbálnám még egyszer megnézetni, kell-e biztosítaniuk repeater funkciós cserekészüléket?
Nem kötelességük cserekészüléket bizotsítani. Ha teszik azt azért teszik, mert jófejek
Új hozzászólás Aktív témák
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MotoGP & WSBK
- Formula-1
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest