- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázzs
senior tag
válasz
echterion #29399 üzenetére
Nekem pl. tesómék most jöttek haza 2 hetes kinntartózkodás után, simán tudtak volna hozni gépet mivel 11-en mentek egy csoporttal. Nem érte volna meg nekem most cserélni, max. ssd-t hozatok majd ha mennek megint valamikor. Ha van kinn ismerős, vagy olyan aki jár ki rendszeresen akkor le lehet zsírozni, igaz az ilyen egy napos akciókat nem egyszerű.
Muerte: miért nem éri meg? kibontod és behozod, mintha használt lenne.
-
Balázzs
senior tag
Aki tud USA Dell oldalon vasarolni black friday-kor 400/450$ kedvezmeny lesz AW 15/17-es gepekre (es a tobbire is persze).
-
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
Tegnap megérkeztem Varsóba és a korábbi hozzászólásokból már kikövetkeztethetitek, hogy kivel is futottam
össze az este folyamán....igen Bluesummers-el. Megerősíthetem, hogy tényleg vadító vöröstovábbi szép napot mindenkinek!
-
Balázzs
senior tag
Hatha
-
Balázzs
senior tag
válasz
Darth_Revan #28760 üzenetére
Igaz, koszi. Itthon majd egyszer csak...
-
Balázzs
senior tag
Q1 2019
The lineup will be as follows:
NVIDIA RTX 2070 Mobility
NVIDIA RTX 2070 MAX-Q Mobility
NVIDIA RTX 2060 Ti Mobility
NVIDIA RTX 2060 Mobility
NVIDIA RTX 2050 Ti Mobility
NVIDIA RTX 2050 MobilityForras [link]
-
Balázzs
senior tag
Jó pihit RM, én nem úsztam meg a külföldi utat, mehetek jövő héten Varsóba
Hogy on is legyek, ma szabad vagyok, nyúzom a vasat: [link]
-
Balázzs
senior tag
válasz
gurubefree #28580 üzenetére
Mi benne az idegesítő? Gyors win logon, zárol ha nem vagy ott és dim-eli is a kijelzőt, szerintem jó móka.
Játékokban igaz szokni kell.
-
Balázzs
senior tag
válasz
Bluesummers #28461 üzenetére
AW sajna egy ideje Mar nem a regi, forrasztanak mindent.
Szerintem ez is lesz 4/5 ev garral, mint a mostaniak. Ezert nem vettem en sem hasznaltat, megnyugtato hogy 2021ig van Meg gari. -
Balázzs
senior tag
-
Balázzs
senior tag
-
Balázzs
senior tag
Aki 13 as AW t venne siessen.
There are no more updates for the Alienware 13 in the pipeline/I]
-
Balázzs
senior tag
Képzeljétek hogy jártam ma!
Párom hívott, hogy nem működik a tv, vendég gyerkőccel /+2 saját/ néznének filmet rajta, mondtam nekik, nézzék a számítógépről. Mire este hazaértem, látom 17R4 a nappali közepén egy széken, arról ment a moziPárom a tv-re kötött htpc helyett az AW-t rakta be meseforrásnak, cseppett félreértettük egymást, viszont a gyerekeknek tetszett a sok színes fény
-
Balázzs
senior tag
Zephyrus S
-
Balázzs
senior tag
válasz
gurubefree #26746 üzenetére
Ne foglalkozz vele, nalam is ilyen.
-
Balázzs
senior tag
válasz
Gaberiellb #26723 üzenetére
De, xtu Val is tudod ellenorizni, nekem elinditas utan Mar
be van allitva az uv merteke (nem 0-an all). -
Balázzs
senior tag
válasz
maximilian4 #26719 üzenetére
+1, és gari 2021-ig
-
Balázzs
senior tag
válasz
gurubefree #26647 üzenetére
Jonnek am az uj kartyak, azok jelentos sebessegnovekedest
Jelentenek majd. -
Balázzs
senior tag
Tuti megköveztek érte, de én levettem a proci órajelét (max processor state 95%) így -10 fps kb., 70 fok alattiak a hőfokok és nem üvölt a ventillátor, ami ügyeletben fontos szempont
-
Balázzs
senior tag
válasz
jorden06 #26288 üzenetére
Hali!
Átlag heti 1-2 óra játék, viszont utazás és munka miatt jó, ha mindezt bárhol, bármikor letudhatom, ezért fontos volt a mobilitás. Utazásaim miatt tudtam, tudok kedvezményesen vásárolni a hazai árakhoz képest, így 4-5 évente cserélem a gépet, az elsőt 2008-ban vettem (Gateway 6860FX-Core2 duo, 4G RAM, NVIDIA GeForce 8800M GTS - 512 MB GDDR3 SDRAM, majd Lenovo y510p és most AW 17R4).
üdv
B.
-
Balázzs
senior tag
válasz
Dreadloord #26263 üzenetére
Nem szállítanak USA-n kívülre, pár speciális esetet kivéve. (már ha a http://dell.com/en-us/ oldalt nézted).
-
Balázzs
senior tag
válasz
maximilian4 #26219 üzenetére
Camo nekem is tetszik, kar hogy nincsen 17es.
-
Balázzs
senior tag
válasz
wanted5 #24136 üzenetére
Képzeld, még a dell gamer Alienware sorozatában sem lehet manuális venti profilokat állítani, pedig ha jól tudom korábban ez működött (majd Killhates megmondja).
Sőt, ha már bakik most a win 10 tavaszi frissítése le van tiltva AW gépein, mivel fekete képernyőt okoz, MS dolgozik rajta állítólag (dell-esek meg hallgatnak). Jó kis support, mi?
Nekem is fel akarta rakni a win és azóta nincs win face logon, fagyogat a gép stb.
Valaki próbált már valamilyen VR cuccost it közületek? Dell akciózza a sajátját, de nem tudom mennyire kell az nekem
-
Balázzs
senior tag
válasz
Darth_Revan #23853 üzenetére
Es meg az uj vga-k meg sem erkeztek!
-
Balázzs
senior tag
válasz
Bluesummers #23836 üzenetére
Irtam privit
-
Balázzs
senior tag
válasz
Bluesummers #23831 üzenetére
1803-as frissítést blokkolták, nem tudod dell AW gépekre felrakni - vagyis csak trükközéssel de instabil lesz a rendszer + képernyő gondok - szóval ne is próbáld.
Frissítés letiltására, vagy részleges tiltására ezt találtam:
Nem szívesen állnék én sem vissza, DE ha nem találsz megoldást akkor időlegesen ez is egy jó döntés aztán ha lesz több időd megint nekifutsz. AZ O&O ShutUp10-el tudod szeparáltan CSAK A BUILD UPGRADE-et tiltani - a biztonsági frissítések közben le tudnak jönni. -
Használat csak saját felelősségre, mivel írnak róla jót és rosszat is!
Most látom már félig válaszoltál magadnak, kérdezz rá akkor a win10 topikban, vagy állíts le minden frissítést és manuálisan amikor neked jó indítod.
-
Balázzs
senior tag
válasz
sestertius #23525 üzenetére
Mert nincsen olyan lehetőség
-
Balázzs
senior tag
Első részt kollégákkal 4-5-en toltuk, nagyon jó a hangulata a második is megvan de szerintem az nem lett annyira jó. Sajna nem sok időm van játszani vele.
Pocok: én is ezt akartam csinálni, de még a hivatalos MS support se tudta beaktiválni, pedig nem kamu kulcs volt, az lett a vége, hogy telepítsem újra az egész gépet az új kulccsal, de még nem vettem rá magam.
-
Balázzs
senior tag
válasz
pucavirag #22675 üzenetére
Honosítani kell és akkor él a gari, a dell oldalán pár kattintással el lehet indítani, 2-4 hét alatt átfut. Ha kinn online veszed, akkor nem elég a gyári 1 év gari - legalábbis nálam tavaly nyáron így volt, ha biztosra akarsz menni érdeklődd meg pl. chat-en - hanem legalább 2 év garit kell venni. Arra figyelj, hogy ne bestbuy-os garit vegyél, hanem gyári dell-est. Rendszeresen van akciójuk, amikor 3 helyett 4 évet adnak.
-
Balázzs
senior tag
Akkor minden rendben. Nekem is csak akkor volt gond, amikor a "világ másik végén" voltam és úgy látták, hogy megkerekdt/eltűnt a csomag valahol, aztán mégis csak meglett. Mondjuk az nem a 17 R4 volt, csak egy nagyobb LEGO a gyerkőcnek és augusztus helyett november végén kaptam meg, a kicsi meg karácsonyra
-
Balázzs
senior tag
válasz
kirjak #22448 üzenetére
Ne kíméld a vasat, hiszen azért vetted, hogy játsz rajta! Persze érdemes nézni időnként a hőfokokat, hogy mikor is kell már újrapasztázni, vagy takarítani - nekem konkrétan tele volt porral, azért melegedett.
Inkább gari időn belül legyen meghibásodás, mint utána (nálam: 1192 days left
)!
-
Balázzs
senior tag
Ez a jegeslegjobb:
Még a piát is hűtheted!
-
Balázzs
senior tag
válasz
Pocok256 #21661 üzenetére
Nem az AW-ra írtam, hogy drága, hanem arra, ha nem akarsz kompromisszumot kötni. Egyébként meg szubjektív, kinek mi a drága. Ha 400-ért adnák a kis alien gépeket, tuti letarolnák a piacot, de nem teszik.
Sokat jelent még a support, ami a dell-nél jól szervezett és nem minden nagy cégnek van pl. chat-es elérhetősége, lsd Microsoft itthoni lakossági üzletág.
-
Balázzs
senior tag
válasz
KillHates #21657 üzenetére
Sajnos minden gépnél kell valamilyen kompromisszumot kötni, már ha nem akarsz 3000+ EUR-t költeni rá.
Folytatnám még az AW fikázását azzal, hogy tényleg szar a hangja, korábbi lenovo gépem sokkal jobban szólt.
Kevés az usb csati, hely van, simán lehetne még rajta vagy 2db, elférne. Ha már csatlakozók, ok hogy van világítás, de a csatiknál ez nem mérvadó, sötétben jó jönne, ha külön meg lennének világítva. A hűtést killhécc kivesézte, biztos azért van benne gyengébb hűtés, mert a legszűkebb réteg kér csak 1080-at így ergo nem kell belőle annyi, ez is kordában tartja a kisebb kártyát. Fontos, hogy iszonyat mennyi por képes összegyűlni benne és ezáltal nem jár rendesen a levegő, én is csak azt vettem észre, hogy 90 fok fölött a gpu!Mindezek szerintem vállalható kompromisszumok (bill és tapipad tökéletes, tobii király, stabil jó kis gép ez, 4 év on-site gari zuper) és teljesen meg vagyok vele elégedve így kb jó fél év használat után.
Köszi KillHates mégegyszer a gyors pasztázást!
ja, és volt egy +csavar az egyik venti lapátjai között
Muerte75: érdekes, de nekem nem volt túlmelegedés a gyári pasztával sem, 3 hónap után kapott csak másikat.
-
Balázzs
senior tag
Megjött az új gépem, kíváncsi vagyok melyik játék és hogyan fog futni rajta
-
Balázzs
senior tag
Csatlakozom a korábban szólókhoz, BUÉK minden kedves topiklakónak
-
Balázzs
senior tag
Kellemes Ünnepeket!
-
Balázzs
senior tag
válasz
Darth_Revan #17639 üzenetére
Megnézted? Azért az nem semmi.
Mondjuk meg tudnám rendelni a feltüntetett áron és kb. 2 hét alatt itt is van postán, de hát nem mernék ilyen értéket simán a postára bízni.
-
Balázzs
senior tag
válasz
Pocok256 #16726 üzenetére
Huhhh Pocok, ez nagyon durva! Ha nekem az íróasztalon itthon van a gép - akár kikapcsolva is - még a közelébe sem engedem a gyerekeket, nehogy baj érje! Remélem nem lesz egyéb maradandó károsodás a burkolati hibán kívül.
Pénteken megvolt az újrapasztázás, noctua NTH1-et kapott a kicsike + gap padokat plusszban, így már az ssd se olyan forrófejű.
Köszi Spyduck és Bandras54
-
Balázzs
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #16684 üzenetére
Használtan vetted vagy valami refurbished gyártói gép?
-
Balázzs
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #16672 üzenetére
Grat a géphez, milyen konfig?
-
Balázzs
senior tag
válasz
maximilian4 #16555 üzenetére
F1 2017
Falliout 4
Fifa 18
SW Battlefront -
Balázzs
senior tag
-
Balázzs
senior tag
Ezeket nem tudom honnan szedted, de a tények a következőek:
- hűtés mizéria: javasolt azonnal újrapasztázni, de pl nálam még nem történt meg és vígan tudom normális hőfokok mellett használni, akár órákon át, olvass vissza, írtam korábban
- garancia hosszabbítás attól függ, milyen akció van éppen, itthon alap 2-3 évvel kapod, igaz jóval drágábban, külföldön vannak jó akciók, 3 helyett 4 évet kapsz stb, most ez 449 USD
- gariztatás, honosítás: nekem 5 hét alatt megvolt, azóta beszéltem is az itthoni support-al, ha bármi gond van jönnek és helyszínen próbálják javítani, de ezt is írtam korábban
-
Balázzs
senior tag
HTSN5N52G6UP KVNeMT SOIHAB2 65BG 64 °C (147 °F)
Ez mennyire vállalható érték?
-
Balázzs
senior tag
válasz
kirjak #15789 üzenetére
Privit akartam írni, de eltűnt, közben pótoltam. Elkapott ez a nátha féle, így ágyban gép elé kényszerültem
Közben beszéltem az itthoni dell support-al, bontható a gép, viszont csak dell gyári tartozék/alkatrész építhető be, de a gari nem ugrik. Ellenőrizték is a gépem, honosítva van, él a garancia, ha kérem a hűtés nálam, helyben történő ellenőrzését küldenek díjmentesen egy szervízpartnert.
Nagyon megérte ezek után, hogy az idegen mellett döntöttem
-
Balázzs
senior tag
válasz
Darth_Revan #15783 üzenetére
sw battlefront, fallout 4, F1 2017, ezen játékok alatt nézem xtu által adott értékeket, gpu nincsen alulfeszelve.
-
Balázzs
senior tag
kirjak: köszi, írtam választ is!
KillHates: köszi, de most nem vállalom.
-
Balázzs
senior tag
Ha gyorsban szükségem lenne valami normálisabb pasztára és gap padre, van valakinél egy "idegenre" való?
-
Balázzs
senior tag
válasz
Medocsabi #15699 üzenetére
Medocsabi: nem tudom a belső beni különbségeket, itt egy jó kis repaste how to [link]
SW Battlefront, Fallout 4 és Ghost Recon Wildlands van fenn, huzamosabb idő után sincs a gpu 80 fok gyári pasztával.
spanglee001: ilyen az élet sajna, nálunk minden később elérhető és csak jóval drágábban
-
Balázzs
senior tag
válasz
spanglee001 #15697 üzenetére
Nem lehet itthonra rendelni, arra ott a www.dell.hu Gari világ gari van, csak miután megvettem honosítani kellett, de megvolt pár hét alatt.
Kösz Pocok, egy darabig elleszek ezzel a vassal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- RoboCop: Rogue City teszt
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Warframe
- iPhone topik
- További aktív témák...
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest