Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Tul
aktív tag
Hát, nekem elvileg minden jó cucc a gépben, van benne zalman, henger ide duál táp stb... de az enyémnél csúnyább belső a földön nincs:( Fogalmam sincs mit tehetnék, de akkora kábelrengeteg meg összevisszaság uralkodik benne, hogy az eszméletlen:)) A múltkor vizes zsepivel kellett a port kitörölni az aljából, mert különben akkora felhő kavarodott volna, hogy az összes eddig szabad pci slotom használhatatlanná vált volna. Persze arra nem gondoltam, hogy így meg akkora sártengert alkottam a ház aljába, hogy most tiszta fekete dzsuva minden... Szal ez az én gépem a koliban:))
Aktív témák
Aktív témák
- Konteó topic
- BestBuy topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Microsoft Excel topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest