Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Tul
aktív tag
Hát, nekem elvileg minden jó cucc a gépben, van benne zalman, henger ide duál táp stb... de az enyémnél csúnyább belső a földön nincs:( Fogalmam sincs mit tehetnék, de akkora kábelrengeteg meg összevisszaság uralkodik benne, hogy az eszméletlen:)) A múltkor vizes zsepivel kellett a port kitörölni az aljából, mert különben akkora felhő kavarodott volna, hogy az összes eddig szabad pci slotom használhatatlanná vált volna. Persze arra nem gondoltam, hogy így meg akkora sártengert alkottam a ház aljába, hogy most tiszta fekete dzsuva minden... Szal ez az én gépem a koliban:))
Aktív témák
Aktív témák
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD FX-8320 + Cooler Master Toronyhűtő
- i9-7900X
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest