- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Aktív témák
-
Mr.Skyline
senior tag
Állítólag megoldotta a problémáját, bár nem mondta hogyan, szerintem nekiesett nagykalapáccsal :)):DD:D
-
vallas
őstag
Hali!
Nálam is volt ilyen, egy gfmx440-el, és amikor próbálgattam, megcseréltem a jelforrást s-videóról kompzitra akkor jó lett.
A viicc az volt, hogy s-video kábellel volt összedugva a tv és a gép, és a beállításoknál kompzit volt a jelforrás és így ment. -
muad
csendes tag
Nemtom, segít-e, de amikor nekem volt hasonló fekete-fehér problémám, az amiatt volt, hogy a videó, amin keresztül kikötöttem TV-re, ''kódolta át'':DDD színesből... Erre az akkor még 6.x-as TV-Tool jelentette számomra a megoldást. Ezzel a progival ment minden simán.
-
Tul
aktív tag
válasz
Mr.Skyline #1 üzenetére
Bootoláskor színes utána meg fekete-fehér:F Próbálgasd még kicsit állítgatni, composit/pal/színkorrekció meg nemtom, majd ha lefeküdtem aludni és felkeltem akkor okosabb leszek:o
-
Mr.Skyline
senior tag
Helló
Ismerősöm vett egy ilyen kártyát, nagyon jól müködik csak van egy kis gond összekötötte a vadi új tévéjével a gyári rca kabelel amit a karihoz adtak az svideo átalakitóval és amikor a gép boot-ol még szines a kép a tv-n de amikor bejön a windows minden feketefehérré változik! ország is be van állítva PAL-B-n van stb.....
szerintetek mi a gond?:F
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest