Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- HP notebook topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- RAID
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabop27
tag
Hasonló elgondolás alapján kerestem én is nemrég cipőt. A GoreTex-et azért vetettem el, mert több vélemény szerint is nyáron/melegben viselhetetlenül meleg.
Nekem kb. 2km, mire terepre érek, és az erdőben is akad helyenként aszfaltos, döngölt út.
Végül egy Asics FujiAttack 4-et vettem. 20km+ futások alkalmával használom, eddig látott esőt, folyós sarat, jeget, 10cm havat, szóval amire tervezték...
Be egyszer se ázott. Nyilván láb függő, de az én, amúgy elég kényes lábamnak baromi kényelmes viselet, aszfalton is abszolút használható. Hatalmas pozitív csalódás a tapadása. Mint egy traktorral, úgy lehet átmenni bármilyen talajon. Egyedül a vizes gyökereken kell figyelni, de aki bringázik, az tudja, hogy arra nincs ellenszer...
@Pá
http://www.vaude.com/en-GB/Products/Clothing/Knee-Warmer-black.html
Én ilyet használok, akár nadrág alá, akár arra rávehető. Alul-felül dupla szilikonos "sáv" igyekszik a helyén tartani. 1 igazítás/óra a gondozásigénye, nálam ez elfogadható érték
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- CPU léghűtés kibeszélő
- Asztalos klub
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Oakley Five Square OO9238-04
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest