- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guppy
őstag
válasz bigmasterg #6602 üzenetére
Egy "nem" szócska kimaradt
Értem már, arra szolgál h más ne tudja ellopni , menni fog a PÜ
Beraktam a gradot, és nagyon más(nak tűnik), mint amire emlékszem, még nem sikerült e eldöntenem h csak megtáltosodott e vagy más az oka.
[ Szerkesztve ]
-
guppy
őstag
Még mindig várom a postás nénit, de most már ideje lenne, kezdek aggódni. (kedden volt 2 hete a posta feladásának)
Össze fogom holnap hasonlítani a 2 erősítőt a gradoval, ennyit nem számíthat a forrás meg az erősítés... (ma meg még örömködöm )
slfln - nem hiszem/tudom, így is nagyon "fun" a karakter
a legnagyobb előnye eddig h nincs channel imbalance kis hangerőnél, és h nem kell piszkálni szoftveresen a hangerőt.
[ Szerkesztve ]
-
guppy
őstag
-
titán
válasz bigmasterg #6602 üzenetére
A tulok teljes átalakulása fejhallgatós kutyává.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Tomi_Sci
őstag
válasz bigmasterg #6610 üzenetére
Egy fejhallgatós macska meg egy kutya.. nem lesz ennek jó vége
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Bodz
nagyúr
Ühüm, saját magam húztam csőbe. Mosottabb ugyan, de a mélynek semmi baja. Mindössze a Denon után tűnt furának, kevesebbnek, tompábbnak.
Igyekszem figyelmesen hallgatni mindkét erősítőt (Bubo CP, Canamp diy). Ugyanazokat a számokat meghallgatom mindkettőn felváltva Bubo-->Canamp sorrendben. A Canamppal jobban előtérbe kerülnek az énekesek. A Dalriada Hajdútánc c. számában különösen feltűnő a dolog. A Bubóval viszont nagyobb a tér mélysége.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
2111es opamp jó szólna,de sztem kifogtam egy hibásat,mert rossz a balansz.ingyé hozzák USAból.ajánlott ez is.ár/értékben verhetetlen
a 2107 sztem kaki, a gyári meg nekem a legkevéssé tetszett.figy, az LM ICvel,meg amit holnap remélhetőleg megkapsz, lesz tered,ne félj!
időbe telt,mire megszoktam,h nem beszélnek hozzám,vagy ami zajt hallok,az a fülesből jön...
lehet csak félig A osztály,lehet nem tökéletes a kapcsolás,de rohadt jó...ÉS még mindig csak a julia analóg kimenetéről megy!
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
Bodz
nagyúr
válasz bajnokpityu #6616 üzenetére
Alig várom már.
Hú de meghúzták a csavarokat a Hivoxnál, meg se mozdul.
slfln: Elkapom, elkapom...
[ Szerkesztve ]
-
-
kk831228
addikt
válasz bajnokpityu #6616 üzenetére
Milyen lm ic -t használsz??? Engem is érdekelne!!Üdv!!
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Bodz
nagyúr
Képek. Kérdéseket most, míg vissza nem csavarozom.
-
Bodz
nagyúr
-
dudika10
veterán
Nyákon sokkal érzékenyebb.
Ahogy egyre inkább kezd minden integrálódni, úgy egyre érzékenyebb minden mindenre.
Eljön majd az az idő, amikor Faraday kalickában kell zenét hallgatni is...guppy: így ránézésre nem tűnik az olyan bonyolultnak. Bár nem tudok nagyítani a képen. Csak a kábelek miatt tűnik kuszának.
Feketepont a kapcsolóválasztásért ha ez az amire gondolok. Nekem 3 ilyen (ha tényleg ugyan ilyen) rövid időn belül tönkrement.
Bodz: azért annyira nem szokatlan cucc az.
Rábökök és akkor azt mondja, hogy töltsek fel képet. Sose működött nekem a nagyító.
Invertáló a kapcs? Jó volna tudni.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Bodz
nagyúr
Jöhetnek a diy mesterek.
(#6627) schawo: Meglepődtem én is. Sokat kellett ezzel szenvedni, az biztos. Gratula Hivox! Azt nem tudom, hogy a hangminőséget rontaná e, ha az egész nyákon lenne. Amúgy, ha a képekből nem látszana ez a teteje az erősítőnek, fejjele lefele áll az egész.
Ez az AD8397 csak nekem nem tűnik szokványos cuccnak egy fejhallgató erősítőben?dudika10: A képek jobb felső sarkában megjelenik egy nyalóka, bökj rá.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz bigmasterg #6631 üzenetére
Jé, ez meg egy teljesen integrált cucc, semmi közük egymáshoz.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
guppy
őstag
Szerintem(sem) nem véletlen nem integrált az egész cucc.
a Matrixről - olyan részletek amiket eddig hallottam, tisztázódtak, és már azt is lehet tudni honnan miből erednek,eddig nagyon biztató amit hallottam, kíváncsi vagyok mennyit fog változni a véleményem hétfőig . Ami a legjobban tetszik az az h nincs semmi chanel imbalance, még -89db nél sem
Jah, és küllemre se az utolsó (csak az a pár karc ne lenne )
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
Azt mondja Zoli, így jobb a hangja. Nem kultiválja a nyákot, mint minőségi vezetőt.
Mindenesetre én holnap kapok egyet tőle....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
bajnokpityu
félisten
válasz xtremetuning #6636 üzenetére
a rotel előfokát is újraépitette így.sosem próbáltam, nem tudok nyilatkozni.
de másik haverom szerint meg az ilyen építés összeszed minden dzsindzsát.le kell röviditeni a nyák tervezőprogrammal a jelutat, ha kell emeletes nyákot kell csinálni, szerinte meg ez a tuti.minden réz-jelutat végigfuttat ónnal,hogy legyen keresztmetszet is.
fene tudja...
nem tudom,h valaha valaki is megcsinálta mindkét féleképpen pontosan ugyanazt.[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #6639 üzenetére
Bele kell tenni egy furutech házba és nem szed az össze semmit...
Tény, a ház többe lenne, mint az erősítő..."minden réz-jelutat végigfuttat ónnal" - fene tudja, én inkább egy jobb minőségű kábelben bíznék, mint a rezes-ólmos hangban. Zoli is ezért kábelezi.
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
bajnokpityu
félisten
válasz xtremetuning #6641 üzenetére
valóban,leirva jogos.de hogy csinálsz meg egy nagy DACot ezer alkatrészből? akkora a dzsungel,h követhetetlen.
másik meg belerakhatod a kalickába az egészet,de maguk az alkatrészek is adnak egymásnak mágneses teret a kockán belül. a tápot pl sok helyen(pl mi is) egy alulemez túloldalára tesszük,h a szórása ne szóljon bele.
no,mindegy,nekem nem szakmám,totál laikus vagyok,AB tesztet sem csináltam.két tervező,akik nincsenek is itt elméletén vitatkozunk mi
eladó topping dac
-
baluka26
nagyúr
Várjuk schawo véleményét az Asgardról és DacMagic-ról
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
titán
Még ismerkedem az Asgaarddal.
Viszont valamiről rögtön kialakult egy határozott véleményem:
Újra elővettem a foobart a több heti XBMC után, és csak annyit mondhatok, húú de szar. Se tere, se dinamikája, és a magasakat is csúnyán mossa a foobar. Sokkal nagyobb a különbség, mint az Apogee és az Asgard erősítő között.evDirect villanyautós töltőhálózat
-
slfln
senior tag
OK, majd intézkedek.
Na írok pár szót a hangjáról is:
Elég döcögősen indult a kapcsolatunk a szállításkor kilazult cső miatt... lett belőle egy furcsa balansz probléma, majd később masszív sercegés, de ma orvosolva lett. Kipróbáltam német RDS csövekkel is, de nem sikerült 3 egyeztetett, teljesen egyformát találni és ebből is balansz gondok lettek.
Most Sovtek 6H23n-EB / 6922 ketyegnek benne, amik jóval idősebbek, mint én.
Ennek a frekiátvitele korlátozott és alul nem sokat nyújt, de a közép és a magas kárpótol.
Ahogy írják is róla több helyen, rengeteg, energetikus magas, extrém részletezettség, és hatalmas színpad. Ez jellemző a DT880-al is. A részletezés, finomkodás a 880-al parádés, nem találok szavakat rá. A részletezés nem olyan szintű változáson ment át, hogy van olyan hang, ami tisztázódott vele, hogy mi, hanem olyan szinten, hogy: 'hopp, ez mi, eddig nem is hallottam.' Előkerültek fogáspontváltások a hangszereken, lapozás a kottában, szuszogások, levegővétel. Ezeket eddig semmilyen erősítőről és semmilyen fejesről/fülesről nem hallottam. Hiába A-B-ztem, hogy ezt tuti hallottam már eddig, másik erősítőről is... de nem, csak ezzel van.
A tér már túlontúl nagy lett vele, egyes felvételeknél nagyon széthúzza, és olyan, mintha visszhangos lenne. Ilyenkor a crossfeed segít rajta.
Igen csal a hangja, és igen kár a mélyek dinamikájáért... viszont a középtartomány és a magas mindenben kárpótol. Extrém nagy felbontás, rengeteg új részlet és hihetetlenül természetes beszéd és ének.
Az újkori loudnesses művi csodák egyszerűen így hallgathatatlanok vele... és ráadásul csak a 600ohmos 880-al hajlandó szólni, mert ordenálé nagy a kimenetije.
Én 2 napja Led Zeppelint, Uriah Heepet, Dire Straitst, Black Sabbathot, Nirvanat, Pink Floydot, John Pizzarellit, Fred Herscht, Dvorzakot, Vivaldit, Csajkovszkijt hallgatok, eddig ezek eléggé szarul szóltak majdnem mindenemről... mostmeg... uhhh. Állam a földön néha.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.