Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • slfln

    senior tag

    válasz KMT #6647 üzenetére

    OK, majd intézkedek.

    Na írok pár szót a hangjáról is:

    Elég döcögősen indult a kapcsolatunk a szállításkor kilazult cső miatt... lett belőle egy furcsa balansz probléma, majd később masszív sercegés, de ma orvosolva lett. Kipróbáltam német RDS csövekkel is, de nem sikerült 3 egyeztetett, teljesen egyformát találni és ebből is balansz gondok lettek.
    Most Sovtek 6H23n-EB / 6922 ketyegnek benne, amik jóval idősebbek, mint én. :D
    Ennek a frekiátvitele korlátozott és alul nem sokat nyújt, de a közép és a magas kárpótol.
    Ahogy írják is róla több helyen, rengeteg, energetikus magas, extrém részletezettség, és hatalmas színpad. Ez jellemző a DT880-al is. A részletezés, finomkodás a 880-al parádés, nem találok szavakat rá. A részletezés nem olyan szintű változáson ment át, hogy van olyan hang, ami tisztázódott vele, hogy mi, hanem olyan szinten, hogy: 'hopp, ez mi, eddig nem is hallottam.' Előkerültek fogáspontváltások a hangszereken, lapozás a kottában, szuszogások, levegővétel. Ezeket eddig semmilyen erősítőről és semmilyen fejesről/fülesről nem hallottam. Hiába A-B-ztem, hogy ezt tuti hallottam már eddig, másik erősítőről is... de nem, csak ezzel van.
    A tér már túlontúl nagy lett vele, egyes felvételeknél nagyon széthúzza, és olyan, mintha visszhangos lenne. Ilyenkor a crossfeed segít rajta.
    Igen csal a hangja, és igen kár a mélyek dinamikájáért... viszont a középtartomány és a magas mindenben kárpótol. Extrém nagy felbontás, rengeteg új részlet és hihetetlenül természetes beszéd és ének.
    Az újkori loudnesses művi csodák egyszerűen így hallgathatatlanok vele... és ráadásul csak a 600ohmos 880-al hajlandó szólni, mert ordenálé nagy a kimenetije.
    Én 2 napja Led Zeppelint, Uriah Heepet, Dire Straitst, Black Sabbathot, Nirvanat, Pink Floydot, John Pizzarellit, Fred Herscht, Dvorzakot, Vivaldit, Csajkovszkijt hallgatok, eddig ezek eléggé szarul szóltak majdnem mindenemről... mostmeg... uhhh. Állam a földön néha.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák