Hirdetés
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- Milyen házat vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Közben rájöttem, hogy a kliens oldalon nem megy megy a történet
mert az alapértelmettől különböző portokról nem enged be a tuzfal / nat semmit sem, ftp esetében
vagy azt kell csinálni, hogy alapértelmezettet használni, ekkor bukom a 2 ftp lehetőséget, vagy mindenkinek be kell állítani a tüzfalát ez sem várható el, így marad az első változat
ráadásul nem is mindegyik kliens támohatja az alaptól eltérő portok használatát sem.
Többek közt a Total Commander sem, az általam is tapasztalt helyzet alakul ki.Belső lan on nincs gond, hiszen nem megy keresztül semmien nat eszközön.
-
Core2duo6600
veterán
Hello
A céges hálózaton a meglévő ftp szerver mellé szeretnék egy másikat is csinálni, másik "vason"
A jelenlegi a 21 es porttal megy kivülről probléma nélkül !A másodikat a 2121 es porttal gondoltam elérni, ezt beállítottama filezilla serverben is, és a tufalban is rá írányítottam a port forwarddal valamint a forgalmat is engedtem neki, a másik beállításához haosnlóan.
Kivülről próbáltam csatlakozni aktiv módban erre a 2121 esre
Az azonosításig eljut felhasználó , jelszó, majd amikor a mappa listát töltené le, akkor egyszerűen megáll, egyik oldalon sincs a tuzfalban semmi log, és áll és még mindig áll.
Ha passziv módban próbálok rá kapcsolódni, akkor beenged !
De aktivban kéne, hiszen a távoli passziv nem mindig lehetséges
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BMW topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest