- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos46
tag
Szia.
Már azt hittem teljesen kihalt. Némi segítséget szeretnk kérni. Sajnos nekem az angol csak nagyon csekély mértékben megy, ezért nekiálltam az a2plus angol utasításainak a fordításához, persze a google fordítójával. Elégg jól megy, de vannak olyan kifejezésformák, amit egyáltalán nem értek, tök bugyutaságot fordít. Nyilván nem szamai nyelv fordítására van készítve. Nem ez lenne az első ilyen bátorkodásom, mert már ránézésre is majdnem a megszólalásig hasonlóan a GIGASET A540-es IP telefon 180 oldalnyi leírását is elkészítettem és még egy rádióamatör programot is. Igaz ezeket gyakorlatból is ismertem.
Ehhez szeretnék olyan angolul tudó és a programot ismerő személy segítségét kérni, aki a több helyen is előforduló értelmetlenül lefordított szövegben segítséget tudna nyujtani. Gondolom rajtam kívül más is akadna, aki szeretné használni ezt a prgramot, de nyelvi akadályai vannak.
Üdv.János
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi