- SONY LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen videókártyát?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery15
addikt
válasz
szacsee #1167 üzenetére
Szét szedtem, ki vettem a kis kapcsolót és egyesével megméregettem és mindegyik csatin jön szépen az 5-7-12v, nincsen zárlat sem. Viszont ugyebár a gyári ventik vannak rátéve és ha másik ventit teszek rá akkor simán megy ha csak 1db-ot teszek vissza a gyáriból és 2 másik van akkor is megy. Szóval nem értem, mi a probléma.
-
Gery15
addikt
Jó reggelt emberkék! Olyan problémám lenne, hogy a gyári ventiszabályzóra a 3 gyári venti van rákötve és ma reggel az fogadott, amikor visszakapcsoltam 12v-ról 5-v-ra akkor megfagyott a gép és kékhalált dobott majd utána újraindult. Biztosan a szabályzó baszakszik valamit, mert ha csak biosban átkapcsolom 12v-ról 7 vagy 5-re már ott is megfagy. De mitől fagy meg és kapok kékhalált? Bios default már volt, maga a rendszer stabil, amíg nem kapcsolom a szabályzót. Találkozott már valaki ilyennel?
-
Gery15
addikt
Sziasztok!
Ma végre megjött az Arc Midi R2-es kuckó, így be is költöztettem a gépsast.
Plexin belül.
Nagyon frankó "kis" kuckó, egyszerűen imádom, eddig semmi panaszom nincs rá. Talán annyi, hogy a merevlemezek hangját átveszi a HDD tartó keret és kis búgó hangot ad, de nem olyan vészes. Viszont lenne egy kérdésem, tudnátok-e ventilátor ajánlani, ami 14cm-es és elég jó légszállítással rendelkezik vagy, ezt inkább ne itt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SONY LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest