Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A kékség azért van, mert téved az automata fehéregyensúly, erről a témáról röviden és érthetően itt olvashatsz(-hattok): fehéregyensúly
A fókusztáv alatt azt értem, hogy pl a méhecskés képnél nem a főtémára fókuszált az automatika (amennyiben a telefon autofókuszos), hanem a téma mögött, a virág szőrei lettek élesek
Igen, az E sorozat nem kifejezetten fotózásra készült, ezt tudom én is, néztem pár tesztképet!
-
törölt tag
K800i-vel, és sajna azt nem tudom hogy symbianra létezik-e hasonló megoldás... Gyári driverrel nekem is kevés eséllyel jött volna össze, de így egyszerű volt, beállítottam kézzel 1/5000-es záridőt, iso100 érzékenységgel, kézi fókusszal közelítettem, és kész volt! Párszor kattintani kellett azért, hogy jól eltaláljam a cseppeket!
-
Timyyy
őstag
Huu ez milyen autó? Kell nekem
Nah de a lényeg, Samsung D600-am van:
Erős fény
Erős fény 2
Nagy beltér(Mammut)
Kisebb beltér (merje valaki azt mondani hogy sok a cuccom
Jó fényviszony
Köd
Max zoom
Talán ez a legideálisabb fény -
runner 125
nagyúr
..sötétben amúgy sem érdemes telefonnal fotózgatni.
(az általad említett -zaj- miatt sem)
Talán még a 2. ami úgyah nem lett rossz. Bár a nagy zaj ott is megjelenik.
Programról én sem tudok, WM-nál léteznek különböző kamera driverek.
..az E széria amúgy sem a multimédiára hajaz -ah legiaap is írta; "ennyit tud"
A 2. fotót kis utómunkával megpróbáltam kicsit élvezhetőbbé tenni; katt.
Üdv.M
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest