Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ljoe82
tag
Az egy dolog, hogy kukázva lett néhány hozzászólás, gondolom valakinek nem tetszett a tartalma, stílusa, vagy nem tudom. Majdcsak kapunk magyarázatot.
Viszont akkor kérlek segíts kedves Drakmusz megérteni a képek elemzésének csimborasszóját, vagy épp a jó fogalmát. Ugyebár fentebb azt írtad, hogy "Annyit kértem, hogy ne írjuk rá automatikusan mindenre hogy jó" tehát gondolnám, hogy ha valamire azt írod hogy "Nekem szimpatikus", akkor az nem ilyen csak oda lököm, hanem igazán értékes és tényleg jó kép.
Bevallom nem nyitottam meg Quqesz minden képét de leköteleznél, ha vázolnád, hogy pl az utolsó képen szerinted hogyan vizsgázott a GCam.
Ahogy megnyitottam én azt látom, hogy a kép előterében a fickó feje:
Aztán ugye ott a téma a ló, ami szintén minden csak nem részletgazdag (ez pl a láb és farok):
De legalább a háttér...jah nem az sem:
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Google Pixel topik