Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
Aktív témák
-
SYZYGY
tag
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
Na mégegyet OFFolok. Kb 6éve(tudom nem sok, de...) vezetek turbos(td) autót. Nem azzal ölöd meg a turbót, hogy hidegen meghajtod, azzal a hengerfejet repesztheted meg. A leállitás stimmel, mert ráéghet a tengelyre az olaj. ''Hát persze benyomom a sport gombot, és onnantól beveszem a hajtűkanyart 90-nel, mer örökélet? Szerintem ezek a dolgok csak hamis biztonságérzetet adnak, meg okot a parasztoknak, hogy még gyorsabban hajtsana''. Na ez a gondolatod a többi hozzászólásodat is olvasva, miszerint '' fel 5.-be 160'' egy év alatt 4 baleset stb. egy kicsit önkritikának tűnik. Tudod mégha nem is te voltál az okozó, azér vmi van....És van egy dolog amit kihagytál mért kellhet aut.váltó. nekem pl van ismerősöm, aki elvesztette az egyik kezét. De ezzel együtt se kéne lehülyézni, lemazsolázni azt aki nem tudja hogyan működik pl egy hdi motor vagy egy aut.váltó, mert attól még gyönyörüen lehet autót vezetni. Mintahogy pc-t se csak profi programozók használnak.
Aktív témák
- Marathon (2025)
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest