Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
válasz
darvinya #46366 üzenetére
Köszi a tippeket, de azert nem terepjarot keresek alapvetöen, a Kuga a nagyobb csomagter es a magassaga miatt lenno jobb (ill. jol nez ki), de alapvetöen Focus is teljesen ok. A bajom az, hogy tanacstalan vagyok, gyakorlatilag csak Ecoboost motorok vannak es ahogy olvasgatok lutri, hogy bekacsint-e egy nagyobb hiba vagy nem. kb. 4-5 eves benzines autonal nem szeretnek regebbit venni. Eddig MK1 meg MK3 Focusom volt meg van, nem igazan volt/van rajtuk szerelni valo soha, olajat cserelgetem szorgosan, amugy semmi nem volt az evek alatt. Külsöre nekem nagyon bejon a legujabb Focus es a Kuga 2-3 is, de tartok ezektöl a mostani motoroktol, es nem tudom miket nezegessek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mozilla Firefox
- Microsoft Outlook topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest