Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ga-Bika6
csendes tag
válasz
Ga-Bika6 #2125 üzenetére
Nem ajánlom senkinek a megvételét... Sajnos nagyot csalódtam benne. Sztem csak a pro játékosoknak való. Nem is értem a készítőket. A profik úgyis egymás ellen dueleznek.
Lehet hogy béna vagyok, de az ai sztem erősen csal. Legalábbis ez az érzésem van és hogy hamarosan a dlc miatt leteszem a játékot. Sajnos ezt hozta ki belőlem a sorozatos kudarc és minimális jutalmazás a dlc-ben.
Ingyen, vagy akciósan nagyon megéri a játék. A breach nagyon jól sikerült és élvezetes. Ez a véleményem kizárólag az új dlc miatt van. Sztem nem előnyös a játékra nézve. Nem ismerem az eladási listát és, hogy jelenleg mennyi ember hagyta ott a korábbi fellángolás után a dlc miatt a játékot, de nekem kudarc lett a vége. Nem akarom senki kedvét elvenni, de kíváncsi lennék más véleményére is.
-
Ga-Bika6
csendes tag
Most kb. 5000 Ft az új dlc...
Be is ruháztam rá. Valakihez csapatba betársulhatok??? THX!
-
Ga-Bika6
csendes tag
Kérdésem lenne, mert nem találtam rá választ. A sisakon az exhaustion recovery és a debuff resistance micsoda? Mire kell a játékban és mi az előnyösebb? A többit nagyjából értem, de ha azokat is elmagyarázzátok megköszönöm hogy biztos legyek benne. THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest