Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
Igen! Szedj L-karnitint, az jól fogyaszt és számos más áldásos hatása van (pl.: jótékonyan hat a szívre is), este 6 után nincs hami, minden nap edzés (ha jól emlékszem Te írtad, hogy vannak fitness kazettáid, azok tökéletesn megfelelnek a célra
), én anno mikor fogyiztam sok joghurtot ettem, mert javította az emésztésemet, de sokaknál meg pont fordított a hatása, ha gondolod, próbáld ki. És persz a legfontosabb, hogy legyen, aki segít a fogyókúra alatt, mint Neked a párod, aki lebeszélt a Raffaellóról, így könnyebb lesz, hidd el. Egyet ne felejts el: éhezni nem szabad, nem egészséges és nem hosszútávú a hatása, okosan kell étkezni, erre itt nagyon sok jó tippet hallhatsz, sokan igen olvasottak (pl.: fless kolléga, aki maga is sokat fogyott), az ő véleményükre érdemes adni (talán az enyémre is kicsit
). Nagyon fontos számodra a modellkedés? Minden ügynökségen ilyen magasak az elvárások?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest