- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
Ahhoz képest, amit adni fog NEM LESZ kurva dárga. Egyébként sem mondta senki, hogy meg kell venni. A nagyjából 200 magyar szimulátoros nem a legfontosabb célcsoport a PMDG számára, SŐT! Hurrogni általában te szoktál másokat, köztük engem is, ezért sem írok már ide. De most kivételt teszek, pusztán csak azért, hogy azt a rettenetes - és számomra érthetetlen - PMDG ellenességet, ami téged jellemez kicsit megcáfoljam. Illetve azt is megválaszoljam, hogy miért kellett eddig várakozni.
Ajánlom az alábbi linkeket figyelmedbe:
[link] [link] [link] [link]De ha te mondod, az iFly biztosan sokkal-sokkal-sokkal jobb és komplexebb....
Hogy best buy-e az iFly? Természetesen! De mint azt tudjuk, olcsó húsnak....
Ugyanakkor az NGX egy új szintre fogja emelni az eddig ismert szimulációt, és ez nem túlzás!
A gép annyira komplex, hogy alaposabb tanulás nélkül nem is lesz érdemes repülésre fogni, aki viszont beleássa magát, az minden további nélkül képes lenne repülni egy igazi 737-essel is.
-
Geryson
addikt
Ja, én azt hittem, hogy engem kurváztál le.
Viccet félretéve, én nem tudtam, hogy erről már volt szó.
Nekem a Malév miatt mind a kettőt meg kellene vennem úgy, hogy a 6-700-ra még 4-8 hetet kell várni. Ráadásul olvasható, hogy az ár 69.99-ről 74.99-re megy fel az ára ha nem veszed meg augusztus 4.-e előtt. Egy szó, mint száz, nekem ez 100 dolcsi lenne a csomag, azt egy kicsit sokallom úgy, hogy tuti, hogy egy pár service pack majd kell hozzá.
Marad azt hiszem az iFly...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest