Hirdetés
- CES 2026: csúcssebességet képviselnek az Acer új hálózati eszközei
- CES 2026: Végre tényleg lapos
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
RevolutioN2
tag
válasz
PAtr0n
üzenetére
Èn a helyedben a böngésző cachét átrakn ramdiskre ( ha van felesleges memóriád) a hiernálást én kikapcsoltam mert nem használom.
Én amiről mindenkit lebeszélek egyedül a rendszervisszaállítás kikapcaolása. Nagyon sokat menthetsz meg vele, és sok hiedelemmel ellentétben nem ir sokat mert csak a napi változásokkal irja felül a régit. Sokan az indexelés kikapcsolását is vitatják én ebben n foglalok állást.A tény az hogy egyesek tulmisztifikálják egy ssd élettartamának rövidségét. Kérdezz utána hogy kinek halt már meg ssdje csupán a túlirás végett. Még ha aktivan használod is és egy 128 gigást mindennap teleírsz még akkor is van kb 5000 napod. Pedig rendszerparticióként (ahogy a legtóbben használjuk) az bőven sok. Tény hogy torrentezni nem ssdn kell, de azért nem kell szegényt annyira óvni.
-
RevolutioN2
tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Csupán azért jobb, mert ha csak simán üresen hagynád akkor fizikailag nem jelölnél ki neki szabad területet csak annyit mondanál neki hogy na ennyit haggy meg nekem de nem érdekes hogy hol ( cella elején meghagy 1gigát lehet lefoglal 3,5 lapkát meg a közepén megint csak ennyit igy lesz 7 foglalt lapja) ezzel szemben ha a magician foglalja le ezt a területet akkor azt nem formázza filerendszerre és az egész elfoglal kb 4 gigát plusz nem lesz összetöredezve annyira háttértár.
Egyrészt minimálisan növel a sebességen másrészt növeli azélettartamot. -
RevolutioN2
tag
-
RevolutioN2
tag
Jó lenne tudni legalább az alaplap tipusát. Esetleg azt tudnám elképzelni, hogy a bios összekeverte a boot sorrendet és elöször a hddn keres biot sectort. Nézd meg a biosban a boot sorrendet és az ssdt tedd előre. Ha pedig z77es chipset van akkor a bios merevlemezes boot menüjében (ott külön van az optikai és fizikai boot) tedd előre az ssdt.
Remélem segitettem. -
RevolutioN2
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az a 12 gigás rész nem pont a wearing level terület? Némelyik ssd progi leválaszt magának egy picit, hogy nehogy tulird az ssdt. Elvileg az kelleni fog neki.
-
RevolutioN2
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
uhh, köszi szépen

Lehet, hogy egy életet mentettél?
Aktív témák
- PC bontás - Fractal Design ház, CM 750W, WS C422 PRO, Xeon W-2125, 128Gb, 6Tb SSD, 1050Ti
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Így még egyszer levett ennyit, azt pedig már nem tudom visszaállítani.