Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Storytime:
Húgom egyedül regelt Revolutra, össze vissza nyomkodta, végül a standard kártyát kérte DHL Express-el, premium csomagra váltva.
(Ugye trükkösen ezt ajánlja fel a kártya postázásánál.)Mondtam neki, hogy ez így nem lesz jó neki mert havidíjas.
Ugye vissza lehet váltani standardra az első 14 napon, csak akkor felszámolja a kb. 7000 forintos DHL Express kiszállítást is. Viszont refundolja az első havidíjat.
Gondoltam egy próbát megér a chat, írtam nekik az ő telójáról, hogy véletlen volt és tökre nem fer így premium fehasználót harácsolni. Engedjék már el a postaköltséget és rakjon vissza standard csomagra.
Mondta a néni, hogy nem lehetne, de jófej lesz, és mivel semmit nem használt a premium szolgáltatásokból ezért visszaállítja a postát meg vegyük ajándéknak.Szóval jófej volt a Revolut support.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest