Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sident96
tag
Egy gyenge pillanatomban támadt egy ötletem, hogy csináljunk egy magyar final fantasy honlapot, amin fent van minden info az összes részről, itemek, rejtekhelyek, világ térkép, végigjátszás, aztán belegondoltam, hogy több mint 25 részről...
bár ha jól tudom amerikában jelentek meg olyan részek, amik itt már régebben, csak más néven. De egy FF MMO-val szívesen eljátszanék, de hát havidíj mellett esélytelen. F2P ha nincs korlátozás játékban, csak itemekben, akkor még az is jó, de havidíjra nincs pénzem :/
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Konteó topic
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bár ha jól tudom amerikában jelentek meg olyan részek, amik itt már régebben, csak más néven. De egy FF MMO-val szívesen eljátszanék, de hát havidíj mellett esélytelen. F2P ha nincs korlátozás játékban, csak itemekben, akkor még az is jó, de havidíjra nincs pénzem :/