- Milyen egeret válasszak?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz baluka26 #20268 üzenetére
Kőhalmi építész, én építőmérnök vagyok. Kikérem
Első előadásai egyikén elmondta a véleményét a különbségekről. 2es,mert a szomszéd háza már nem dőlt össze,csak amit éppen tervezett. Vagy valami hasonló.Szilveszterkor megszavaztuk baráti társasággal, elmegyünk a vacsorájukra, sztem soha többet. Amíg pár éve még has-izomlázzal mentem haza,most előadáson úgy kerestem a poenokat, majdnem végig fapofával ültem. Nyilván nem lehet folyamatosan újat mondani,de, hogy pár éves poent ismételni...
Nekem humor terén Hofi volt kedvenc.
A Puzséros rész sztem minden szempontból irtó gáz volt. Puszér részéről is, Showderesek részéről is. Puzsér kb celebet csinál magából, miközben a régi filmkritikai műsorai sztem érdekesek,élvezetesek, és okító jellegűek voltak. Ezt a lakodalmas-nagyhatalmat sem nagyon tudtam hova tenni.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz baluka26 #20268 üzenetére
ja, kőhalmi kiemelkedik a társaságból... kicsit pszichopata feje van (hasonlít szerintem steve buscemire) ...neki szoktak pl jobb poénjai lenni
a hétfői részt bírtam, mert puzsér azért megfogalmazott egy jobb kritikát róluk: először vihorásztak rajta reflex-szerűen a közönségből, majd bekussoltak szépen ...csak azt sajnáltam, hogy a végére hagyták és be se bírta fejezni a mondanivalóját, hanem "lelőtték" ...ki akarták kezdeni őt is, de csak a gyerekes sértegetés ment... lehet, hogy ez valakinek vicces, de szerintem primitív és unalmassá is válik elég gyorsan (itt is tartom, hogy 1-2 cinkelő beszólás még fokozza a hangulatot időnként, de ezt sem szabad túlzásba vinni)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Exkluzív órák
- Asztalos klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban.
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box