Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bajnokpityu

félisten

válasz baluka26 #20268 üzenetére

Kőhalmi építész, én építőmérnök vagyok. Kikérem :)
    Első előadásai egyikén elmondta a véleményét a különbségekről. 2es,mert a szomszéd háza már nem dőlt össze,csak amit éppen tervezett. Vagy valami hasonló.

Szilveszterkor megszavaztuk baráti társasággal, elmegyünk a vacsorájukra, sztem soha többet. Amíg pár éve még has-izomlázzal mentem haza,most előadáson úgy kerestem a poenokat, majdnem végig fapofával ültem. Nyilván nem lehet folyamatosan újat mondani,de, hogy pár éves poent ismételni...

Nekem humor terén Hofi volt kedvenc.

A Puzséros rész sztem minden szempontból irtó gáz volt. Puszér részéről is, Showderesek részéről is. Puzsér kb celebet csinál magából, miközben a régi filmkritikai műsorai sztem érdekesek,élvezetesek, és okító jellegűek voltak. Ezt a lakodalmas-nagyhatalmat sem nagyon tudtam hova tenni.

[ Szerkesztve ]

• mephi666

nagyúr

válasz baluka26 #20268 üzenetére

ja, kőhalmi kiemelkedik a társaságból... kicsit pszichopata feje van :DDD (hasonlít szerintem steve buscemire) ...neki szoktak pl jobb poénjai lenni

a hétfői részt bírtam, mert puzsér azért megfogalmazott egy jobb kritikát róluk: először vihorásztak rajta reflex-szerűen a közönségből, majd bekussoltak szépen :DDD ...csak azt sajnáltam, hogy a végére hagyták és be se bírta fejezni a mondanivalóját, hanem "lelőtték" ...ki akarták kezdeni őt is, de csak a gyerekes sértegetés ment... lehet, hogy ez valakinek vicces, de szerintem primitív és unalmassá is válik elég gyorsan (itt is tartom, hogy 1-2 cinkelő beszólás még fokozza a hangulatot időnként, de ezt sem szabad túlzásba vinni)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák