Hirdetés
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Riasztó topik
- Micro Four Thirds
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Arnold2
őstag
válasz
Face8814 #19614 üzenetére
Én meg igazán csak most pörgök, mert a 8 és fél óra múlva kezdődő szigorlatom miatt, így 24 évesen is, annyira izgulok, hogy nem tudok elaludni.
Elég szépen megpróbálod rám húzni, hogy hogyan is értékelek
Becs szó ha kijövök egy filmről nem azon jár az eszem, hogy mihez is hasonlítsam. De tényleg. Azon gondolkodom, hogy mekkora hatással volt rám. S annak szól a pontozás.
Ha nagyon szigorúan vesszük akkor ám legyen, nagyon a háttérben, de ott van az összes olyan film, ami a látott film kategóriájába passzol, ami alapján pontot adok (szóismétlések királya vagyok). De ez bőven nem az első gondolat nálam, egy film után.
Én akkor viszonylag egyszerű vagyok. Vegyünk a vígjátékot. Mi a feladata? Az hogy poénokkal bombázzon és hogy sokat nevessek. Sokat nevettem netán leestem a székről, észre se vettem az időt: Bang 9-10 pont. Nevettem, de voltak hosszú üres járatok, túl kínos jelenetek ami inkább elvett mint hozzá adott a filmhez: 6-7 pont. Az arcomon egy izom nem rezdült, az is sok: 4 pont alatt. S megint sehol nincs hasonlítgatás, mérce. Esetleg annyi szerepe van a már látott vígjátékoknak ebben (s végül is igen fontos szerep), hogy, többek között, azok határozták meg a humorérzékem, "nevetési küszöböm" azt, hogy én mit tartok viccesnek.
A Másnaposok-kal kapcsolatban most már nagyon felcsigáztál
Mondjál (mondjon) már sablonokat. Becs szó nekem a már említetteken kívül nem jut más az eszembe.
Jó éjt akkor neked. Lassan én is megpróbálkozom az alvással, mert egyre nehezebb értelmes mondatokat összeraknom.
Aktív témák
- OLED TV topic
- Yettel topik
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest