Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
jó amúgy hogy megcsináltam ezt a xar tots/ss picket egy Tavernierért aztán este kijött a moments pick.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #21858 üzenetére
De biztos nem st
-
Woodslave
félisten
Játszottam egyet sima win. Azt hiszem ez a legkönnyebb felosztás az utóbbi hetek alapján
Csütörtök kvali
Pénteken szombaton 8 rivals win
Szombat vasárnap wl.Bár a rivalsban nem vagyok biztos hogy érdekel már
-
Woodslave
félisten
Természetesen 6 win utolsót már le se játszottam de nem is adtam le lexarom már ezt is. Viszont nem baxtam fel magam ez jó jel
-
Woodslave
félisten
Van egy pink sapkás bajszos streamer. Inception mutatta be a 4-1-2-1-2 taktikáját. Nekem ezzel a kapcsolattal kicsit kockázatos de a kvali 5/4 vele. Soha nem rúgtam ennyi gólt. Első meccs 7-3 aztan volt egy izzadós egy qrva gold csapat ellen 3-0-nál kilépett aztán most 10-0
. Egyikre nem emlékszem.
Pedig elég vontatott a játékmenet
-
Woodslave
félisten
div 2 reward 1 wo Busquets a 85+ pick gold Allison. Azt hiszem ma se fogok játszani
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #21744 üzenetére
mondjuk az ilyet én se tudom megérteni. Nem te tehetsz róla hogy valami agyhalott ea alkalmazott kitalálta ez a játékmódot. Tényleg egy átlag játékos nem tud nyerni ezekkel a bronzokkal ennyi. De még jó hogy nem mert azért bronzok és az ezüst jobb.
Mondjuk még azzal csavarhattak volna, hogy div 10-esként div 1-est kaphatsz csak
nálam is volt ilyen aki 3x30 mp-t kivett a végén. Majdnem írtam ennyire jó nézegetni hogy kikaptál?
-
-
Woodslave
félisten
válasz
nitro16 #21736 üzenetére
Danjumat megcsináltam mert az ucl (?) lapja egy démon volt ellenem mindig de benne is csalódni kellett (tudom nem releváns mindenkivel így vagyok) Perisic viszont nem rossz ahogy hallottam bár már tök mindegy az is. Általában beszopok minden ilyen sbc-t de
ezt már én se csináltam meg(ja ezt már tudja mindenki) egyetlen olyan játékos nincs aki kellene ebből és nem csináltam meg. Talán Rodrygo de egyrészt más felállással kezdek meg Felipe ugyanazt megcsinálja
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
Megható amúgy hogy ebből az ingyenes packból még júniusban is 90%-ban a legxarabb és a játékosok nagy része számára már használhatatlan lapok jönnek. De persze jobb ha egy Messi miatt 250k forintot kell elkölteni mintha ingyen adnák. De legalább lenne értelme. Persze tudom én irányítom de már most ebben az összegben fogadnék hogy 11winnél többet vele se csinálnék
-
Woodslave
félisten
na Boras tud nyerni bronz csapattal. Mondjuk kifogott egy madarat xar silver csapattal
-
Woodslave
félisten
Danny Aron gyerek 41-ik 2k-s packból csak nyitott egy Messit. Durván 230.000Ft-nyi fifa pont
-
Woodslave
félisten
válasz
toxicjew #21685 üzenetére
én csak azért mondtam Zidanet mert tudtam hogy szereted. Nyilván nem éri meg de hidd el 790k-ért Yashin se éri meg vagy 600-ért VDS... Mondjuk tots Mane biztos jobb mint Insigne de hogy ez mennyiben fog megjelenni az eredményedben már most borítékolom és no offense semmi köze a tudásodhoz
persze ha van pénz lóvéra akkor nem számít
-
Woodslave
félisten
jó ez a 75+ egyikből 92 Lewa másikból Kroos meg De ligt..
Nem mintha bármilyen fodder kellene de legalább lehet menű grindelni
-
Woodslave
félisten
Na ma este shapeshifter pack
. Dupli Bellerint érzek
-
Woodslave
félisten
Halálosan unom ezt a xar halisten
-
Woodslave
félisten
ezzel a Cuadradoval lehetett volna szakítani egy kis lóvét... Kb. Olyan érzésem van mint anno Diazzal.. Június 15 120k volt most 300k Chiellini után. Tudtam volna venni vagy 25-öt,
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123 #21608 üzenetére
Ezt beszétük már mert a gameplay xar senki nem akar játszani. Egy rohadt rivals meccset nem játszok végig. Vagy én nyomom ki 3-0nál vagy a másik (jobb esetben szintén 3-0nál nem 1-1-nél) Ha nem lenne ez a grind senki nem játszana. Vagy tegyük fel nincs wl meg rivals reward. Játszanál?
Ok most még nyomom a seasont div 4 van 30 körüli meccsem 2 lose 1 döntetlen. Élvezem nagyjából mert csak nyerek mondhatni. Eljutok mondjuk div 2-be ahol már minden 3-ik meccset nyerem csak meg, kínlódok majd mint most futban. Szerinted mennyit fogok vele játszani?
Amúgy is csak azért játszok mert ilyen csapatom van és használni akarom nem csak nézegetni. Meg új lapokat próbálni. Chiellini ahogy írtad semmi nem fog változni csak mondjuk jobban néz ki a csapat ha egyáltalán
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123 #21590 üzenetére
Én azt nem értem meg soha hogy van ekkora különbség egy divben. Csüt pénteken szombaton nagyrészt nyertem jó meccseket játszottunk nem éreztem hogy szteroidos szörnyek ellen küzdök. Ma megint csak szivtam. Talán egyet nyertem egy fax kilépett amikor egyenlitettem a tobbin kb esélyem nem volt.
Én is majdnem feljutok aki engem xarrá ver 30 perc alatt miért van még ugyanott
-
Woodslave
félisten
Hát ez a Chiellini gyanúsan olcsó
-
Woodslave
félisten
Én ma meg tegnap kimondottan jókat rivalsozok. Ugyan csak div 2-ben egy winre a div 1-től de komolyan mondom nagyon bennem van ha esetleg úgy alakul se kellene tovább menni. Reward miatt teljesen feleslegesnek tartom itt legalább tudok nyerni legalábbis csütörtök péntek szombat. Tök mindegy miért de még mindig jobb a játékélmény mint 20 rq után nyerni elitben 1-et. Csak sajnos minden másban igen de ebben a qrva játékban nem vagyok ez a belenyugvó típus
-
Woodslave
félisten
szokásos kérdés. Szerintetek melyik páros lenne jobb.
Varane - Maldini
Maqruinos - Maldini
Marquinos - Varane -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #21459 üzenetére
3 nap múlva meg 150k
de csak ha megveszed ha nem 2m
-
Woodslave
félisten
válasz
thebigK #21456 üzenetére
na vajon ki lesz a garantált shapeshifter csomagban
Bellerint jól megcsavarták az igen
Mukiele Kalulu szintén. Mondjuk nem tudom van-e olyan cb akit lehetett jó szívvel használni szélső védőnek.
innen megint azt mondom felső sor oké, a többit nem nyitom ki nem dőlök a kardomba a felső sort meg nem fogom úgyse
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest