Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Na reggel rászántam 3orat az sbre elite 3 legyen ha már a héten egy meccset nyomtam. Csak bronz néhány legendáson meg a xarabb csapatok wcn
Egy qs inform horvát st, Maguire qs mert nem tudok eladni meg egy Marquinos. Ahhoz képest nem rossz eddig elite 3 adott a legjobbat eddig.
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnarbenede #7045 üzenetére
Tudja amúgy a fene. Nyilván nincs kőbe vésett szabály lehet bármi
Én az első 10 meccsen szombat vasárnap szivok az utóbbi hetekben aztán a 8 megvan lexarom
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy #7025 üzenetére
most ez csak egy bonus hogy realos amúgy is a legolcsóbb 88 -as lap volt. Ennél nagyobb rating meg majd max potm Mbappe-ba kell majd. Tök mindegy Vieriat se fogja több ember megcsinálni.
Vagy akkor majd februárban emelkedik ha 89-es ratinges squad kell egy sbc-be. Hát ja abban igazad van hogy nem akarok addig várni akkor valóban hibás volt a gondolkodásom.
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #7022 üzenetére
bocs elhiszem nem akartalak megsérteni
ja azt kellett volna nekem is. Csak attól is agyfaxt kapok ha veszek egy promo lapot aztán 300k-val olcsóbb két nap az nálam nullázza az élvezeti értékét tudom hülyeség ez van
hiába csak egy játék folyton az jár a fejemben hogy lehetne többet kihozni pedig amúgy tudom teljesen mindegy.
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy #7020 üzenetére
de miért? Mi lesz egy hónap múlva ami nincs meg mondjuk most?
Foddert azért vettem mert azt gondoltam hogy most szükség lesz rá. Nyilván az is megoldás hogy a játék elején amikor tényleg qrva olcsó akkor megveszed aztán ülsz rajta.
Megnéztem mennyibe kerül amikor megveszem, megnéztem mi volt a max ára. Tudtam a leakből hogy most jönni fog olyan sbc amiben elképzelhetően kelleni fog. Vettem azzal a tudattal, hogy nyerek rajta monjduk 6-7k coint az már egyrészt jó másrészt kiküszöböli a veszteséget amit mondjuk Mbappe-Neymar kártyák tartása okozhat.
De egyelőre nem az a bajom hogy maradt annyi vagy még olcsóbb, hanem az hogy nem is látom miért emelkedne meg. Vagy miért emelkedne januárban, vagy februárban?
-
Woodslave
félisten
válasz
Zimmi91 #7014 üzenetére
mert azt hittem jó időben veszem és gyorsan nyerészkedek
jó mindegy csak most éppen nem is látom hogy lesz belőle valami ezért aggaszt kicsit. Azaz ha most ez a Puli meg Vini sbc nem mozgatta meg nem tudom mi. pláne hogy jön a swap senki nem csinál ikon uppot ha egyáltalán lesz.
ja és nincs kedvem 1,5 hónapot várni mert nem ez a játék ebben. Tudom miafaxnak csináltam lásd első mondat
-
Woodslave
félisten
ja ebben van valami. Mondjuk ez a Tapsobat megint megszívtam elhittem hogy ez a játékos kell valakinek nem úgy mint Sabitzer de láthatóan nem. Ok nem lett 87-es de 86-os igen, szóval nem indokolt a 84-es 62k 87-es poteniclálisan 100k (vagy akár 80) 86-os 38k
De megint csak a biznis hype volt néhány bundeses csapaton kívül le se xarják amikor 7k Kimpembe kinek kellen más.
Meg az embereket nem érdekli komolyan semmi csak a legújabb kártya. Na mindegy többet nem említem se Sabitzert se Tapsobat.
A Kroos befektetést se hosszú távra gondoltam. Reméltem hogy Vini vagy akár egy másik sbc felhúzza az árát a korábbi maxára ami az első ikon upgrade-nél volt. Ok annál lehet nagyobb volt a hype szintén mert még hittek az emberek a csodában. Vinicius meg valóban xar lett ebből a szempontból mert van már 3 kártyája amit lehet még mindig használni, meg lesz is még pár valszeg, meg a xar sbc-k miatt mindenki tele van fodderrel legalábbis erre van még.
Megvárom még az ikon swapot milyen fodder pack lesz benne, aztán eladom az összeset amennyiért lehet és soha többet nem foglalkozok ezzel a részével a játéknak. Mondjuk annyira nem bánom most mert tényleg majdnem teljes mértékben elment a kedvem az egésztől. Sb-t talán egyet játszottam, rivals 7 winig két nap (mármint nem egész nap
) kvali egy este meg holnap a wl de az se érdekel már egyáltalán.
Amúgy tényleg lehet a legjobb ha tényleg csak ezeket az objektíveket csinálgatja az ember biztos lapokért friendlyben.
Van így is kb 2.5 millióm ezekben a lapokban más ára is esett szóval tök mindegy. Bár most még csapatot se nagyon tudnák kitalálni. Lehet tényleg veszek egy nagyobb játékost aztán szevasz.
-
Woodslave
félisten
válasz
Aguinaga #6992 üzenetére
Tapsoba 90k bukó a 3dbon ezt már a jóisten nem húzza feljebb...
Kroos biznisz se jött be. Tényleg teljesen feleslegesnek érzem a baxkodast. Nem mintha a mostani csapattal rosszabb helyzetben lennék mint bárkivel csak bosszant hogyha nem a természetes vagy pánik elértéktelenedés miatt bukok akkor hülye befektetések miatt. Vehettem volna ebből a Danjumabol is de nem
-
Woodslave
félisten
válasz
Dzsoki92 #6893 üzenetére
mondjuk nem tudom amúgy hol lennél, de az sikerélmény hogy div 5-ben vered el a többieket?
Nyilván ha lexarja az ember behúzza a hét wint aztán jónapot akkor tök mindegy valóban. Lehet nem is ér többet amúgy ez a játék. Sokszor én is úgy vagyok vele amikor 20 meccset kell vagy többet lejátszani a 7 winért meg nem is lépek előre semmit hogy teljesen feleslegesen szivatom magam feljebb mint ahol lennem kéne
-
Woodslave
félisten
azt nem értem hogy Trentet már bejelentették. December 17-től lesz. A laligás Potm merg semmi hivatalos vagy Vini hivatalos?
-
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy #6868 üzenetére
lehet de most azért az annyira nem lesz túl nagy durranás. Egy 85+ pack most azért nem ugyanaz mint tots idején
De nyilván alá fog vágni valami teljesen nyilvánvaló
Elkezdtem a Returnalt egyáltalán nem mozgat most a fifa. Ha bejön faxa ha nem akkor lexarom. Van estére pár pack nyitni úgyse fogok semmit, remélem a Kroos emelkedik aztán majd lehet kicsit agyalni
-
Woodslave
félisten
majd ha Kroos 50k lesz akkor
De majd friendlyt nyomathatnánk egyszer
írtam én is kedden egyet előre egyet (mivel csak annyit lehetett) vissza alapon szedtem össze a 4 szükséges wint szóval.. Sztem div 1 rank 3-nál tovább nem jutok.
Tényleg agyalok hogy maradok 2-ben (ha feljutok majd egyáltalán) a következő szezonban. Bár a jumbo rare jobb mint a rare de tudjuk lófaxt se számít a reward meg hogy mi kapsz.
De amúgy meg letojom. Játszok kikapok, nyerek már semmi jelentősége. Ha a tudat nem zavarna, hogy egy béna fax vagyok akkor tökre élvezném amúgy
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #6816 üzenetére
akkor EM béna
De aki fel akar jutni az nyomja szerdán is. Mindegy igazából tök random egyik gyereknél 4-0 15. percben mert minden bemegy a másiknál fordítva, bár most elég sok jó meccset játszottam ahol egy gól döntött. Többnyire nem a javamra, de ezt még el tudom fogadni nem vagyok div 1. szint csak a rendszer "áldozata"
Nekem eddig hétvégén volt a legkönnyebb ha rá tudom venni magam. Bár amióta a rank 3 nem adha meg a kvali pontot hétfő kedden szoktam rivalsozni.
Bár most az sb nulla reggel nem játszottam szinte egyszer se, szóval marad szombatra az elite 3 legyen már meg.
-
Woodslave
félisten
jött vmi patch?
-
Woodslave
félisten
válasz
Digestive #6786 üzenetére
Fodders to the moon
kiváncsi vagyok erre a Tapsobara, nem igazán látom a hypeot vagy mivel ez elméletileg használható kártya lesz nem úgy működik mint a Sabitzer? Csoportelső szóval a +2 bele van kalkulálva az árába már.. Mindegy csak 3 van szóval annyira nem mozgat mondjuk 100k lenne az ára akkor már igen
A másik ez a Kroos azért furcsállom hogy még mindig 25k ennyire yolo a közösség nagy része, vagy megint lukra futottam a nagy ötlettel?
-
Woodslave
félisten
Na stat leakek alapján se Traore se Jesus nem védő. Mbabu meg eléggé.
Lesz két változat. Fire és ice egyik 5*sm másik 5*wf. Úgy olvastam két team tehát mindenkiből.
Vini potm
Donk Twitter
-
Woodslave
félisten
Na kvali sikerült.
Első két meccset ps4-en próbáltam hát gyakorlatilag taknyosra szopattak. Mondom ennek így nem lesz jó vége irány ps5.
Első két meccset behuztam simán. Aztán vesztettem egyet. Háromból hármat kellett nyerni. Egy gold pl csapat. Lukaku Werner. Még vezetett is de szerencsére ez már kevés volt. Aztán egy román hasonló csapat kapott egy pirosat folyton csúszkált. De komolyan alig tudtam gólt rúgni. Szerencsére első gólnàl kilépett.
Utolsó Ginola meg társai ráadásul még jobban is játszott legalábbis varazsolgatott gondoltam is faxert ilyet kapok utoljára. Mondjuk őszintén szólva qrvara lexartam volna ha nem sikerül. De valahogy behúztam. Korábban nagyon örültem de már ez is elmúlt.
Rewardot gondolom nem kell ecsetelnem
. Kb egy wines draft szint egyébként azon agyaltam
-
Woodslave
félisten
[link] a srác szerint el van baxva ez a competitiv switch is. Az on csak vizualisan állít offra mindent lehet assisted jockey meg passz meg minden
-
Woodslave
félisten
Fullon van a transfer listam. Vettem még 3 játékost biddel appon. Otthagytam és nem ment unassignedre tudok packot nyitni érdekes
-
Woodslave
félisten
Két és fél óra volt a négy win. Rank 3-ról kettőt nem tudtam előre lépni
-
Woodslave
félisten
jöhetne hétfőn az ikon swap kezd ez a rivals- sb -wl elég céltalan lenni amúgy. Bár nem tudom fodder árakra milyen hatása lesz.
-
Woodslave
félisten
Botheim drop rateje magasabb mint Ronaldoé
-
Woodslave
félisten
75+ megint egy Botheim. Komolyan miért
-
Woodslave
félisten
néztem egy 100+-adik meta custom taktik videót és már nem először hallom ezt. Szóval ha direct passingot állítunk be akkor az az ellenfél védősorát gyakorlatilag a kapuelőtér területre "nyomja" vissza. Komoly. Beállítasz egy taktikát ami a másik csapatra van hatással. Mint a press ha peched van a másik állítja a te játékosaid lesznek hülyék.
Ok. Életszerű hogy egy csapat alkalmazkodik a másik taktikájához ha észreveszi, de ez milyen már
-
Woodslave
félisten
85+ még walkout se na mondom faxa. Erre Hakimi. Még a jobbak közé tartozik
Hát nem tudom de szerintem egy qrva meccset nem fogok tudni nyerni itt első osztályban
-
Woodslave
félisten
Srácok miért ilyen lassú tetű a menü ps5-ön?
Ja vmi nálam lesz mert 970-es a ping
-
-
Woodslave
félisten
válasz
Bohus84 #6597 üzenetére
legalább nyitottál egy promo lapot
Inception mondta már korábban más lapnál, hogy hiába turbózzák fel, a lap alap karakterisztikája megmarad, elképzelhető hogy kaphat bármilyen upgradet akkor is egy silver az alap. Sok pro mondja hogy xar vagy legalábbis nem hozza a statokat
-
Woodslave
félisten
hát ja én is remélem 89 Kroossal... Mondjuk aki még elképzelhető az Depay meg azért Griezman...
De mindegy nekem jó egy mid ikon pick is. Vagy bármi popular nagy ratinges sbc. Az első baby ikonnál is felmentek ezek 33k felé
ezt a hetet még elevickélem így, mondjuk a kvaliban se vagyok biztos pedig a csapat nem sokkal xarabb aztán mégis. De ha pénteken se jön semmi akkor ideges leszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest