Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpal17
őstag
válasz
Cseri0058 #12628 üzenetére
Mondj egy jobb játékost a jobb szélre Olasz csapatba. Cuadrado nem csak gyors, hanem jól is cselez. Nem sprintelős játékot játszom.
Ibarbo elleni felháborodás jogos....a többi nem.A csapat amit belinkeltem nem jön ki 1 millióból (1 játékosa 15 misi
) , az enyém meg simán. A az össz rating 91 volt, az enyém 82.
Tehát, ha ellenem játszik egy 73-as és engem nyom, akkor nem lehet jogos a kiborulás az ellenfélnek?
Akkor most miről beszélgetünk? -
Nazara
őstag
válasz
Cseri0058 #12416 üzenetére
10K alatt van PC-n Sturridge.
(#12413) tigomigocika: Matic valóban nagyon jó szűrő, de Yaya is van olyan agressziv, ráadásul erősebb és gyorsabb is, tehát sok olyan esetben megmentheti az ember seggét, amikor a szerb nem.
Oscar is ugyanolyan nudli, lője a szabadokat Yaya, úgyis sokkal jobban csinálja mint Coutinho.
-
dracox
addikt
válasz
Cseri0058 #10129 üzenetére
Az aranylabda szavazásnál kihirdetik az év csapatát. Team Of The Year. Ugyanúgy egy hétig lesznek nyithatók, mint a TOTW lapok csak itt ezek a lapok a legtáposabbak egész évben amit egy játékos kaphat a FIFA-ban. Lesznek még TOTS lapok is (majd Tavasszal) amik ugyanúgy jobban húzott lapok lesznek az átlagnál, de a TOTY-t nem érik el azok sem... Ebből kifolyólag, ha nyitsz egy TOTY lapot (amit egy hétig nyithatsz csak) akkor bőven Coin milliomos leszel, mert a legritkább lapok lesznek és ezért akar majd boldog-boldogtalan minél hamarabb túladni az értékes játékosain minél olcsóbban, hogy nyissa a TOTY pakkokat .
-
zsoltirte
aktív tag
válasz
Cseri0058 #9359 üzenetére
Nem véletlenül van 6-7 nehézségi szint FUT-on. Újoncként a kezdő szint ajánlott, ahol könnyen lehet gyakorolni, aztán lehet szépen lassan fentebb menni. Ha profin(közepes szint) stabilan vered a gépet, akkor mehetsz online próbálkozni.
(#9361) LedyGyuszi
FIFA pontot csak venni lehet. Offline és online DIV totál külön van. Hasznos tanács, hogy gyakorolj sokat és olvasd el a topic tetején lévő leírást. -
-
Rexcsek
tag
-
szakii6
tag
válasz
Cseri0058 #8100 üzenetére
A lövés gomb a szerelés mindenen. Ha pl futsz az ellenfél után, vagy közel vagy már hozzá, akkor is nyomd mert letesteli a védőt, kicsit még huzza is. Szemből egyértelmű, ha hozzák rád akkor én nyomom a lekövetést is, amikor úgy érzem akkor szerelés gomb. Van még amivel hátrál, sasszézik a védő, plusz van hogy hívsz másikat segíteni a védekezésben.
-
zsoltirte
aktív tag
válasz
Cseri0058 #4297 üzenetére
Ezzel bárki ellen ki lehet állni. Igaz nem tudom PC-n mennyibe kerül, de Xboxon és Ps-n kijön annyiból.
-
Keller16
aktív tag
válasz
Cseri0058 #1779 üzenetére
[Ez az enyém]
Na jó, Evandro még nincs meg, megvárom, míg olcsóbb lesz. -
Nazara
őstag
válasz
Cseri0058 #1625 üzenetére
A futhead.com-on van csapatösszerakó, meg a játékban fellelhető összes zsugás statjai, össze tudod őket hasonlitani, tudsz válogatni stb. Az ilyen max. 86-os játékosok szvsz. a 200K-s határnál nem lesznek drágábbak, de akik-e felett vannak, és gyors támadók elsősorban, na ők nagyon sokba fognak kerülni. (Robben, Ronaldo, Messi, róluk szerencsés pakknyitás, vagy pénzbefektetés, esetleg hosszú kereskedés nélkül ne is álmodj)
De az ilyen Gündoganok, Tevezek, Vidalok, Modricok sztem max. 30K-ra be fognak állni néhány hónapon belül, márpedig ők többségében legjobbak a posztjaikon.
Én folyamatosan szoktam fejleszteni a csapatom, tegnap ezzel a teammel kezdtem, holnapra pedig ez lesz belőle. (Már csak Mirallas, Kaboul és Coleman hiányzik, Lukaku-t a 18 menedzserfeladat teljesitéséért járó aranypakkból nyitottam, de nem eladható)
-
Nazara
őstag
válasz
Cseri0058 #1619 üzenetére
Leginkább semennyire.
Az edző mindössze egy összhangstilus pontot javit az egyes játékosokon, de ha az adott spiler a saját posztján játszik, és értékelhető kapcsolatok vannak körülötte (zöld/sárga vonalak többségében) akkor erre nincs szükség, mert enélkül is 10 pontot fog kapni. Főleg, mert minden labdarúgó, aki 10 mérkőzést lehúz a klubodban automatikusan hűségessé válik, igy is kap egy plusz pontot. Azért fontos, hogy 10 pontosok legyenek a játékosok, mert ilyenkor kapják a legnagyobb bónuszokat a teljesitményükre.
Ezenkivül az egyes menedzsekere rá van irva, hogy 1/2/3 %, na ezekből max. 50%-nyit tárolhatsz a klubban, ilyenkor ennek megfelelő bónuszt kapsz a felhasznált szerződésekre. De ahogy néztem, most még nem éri meg vásárolni az edzőket, mert drágák.
-
MdewC
nagyúr
-
TommyGun
őstag
válasz
Cseri0058 #1497 üzenetére
Nem értelek, annyira azért nem bonyolult ez a játék. Oké hogy most angolul van de annyira alap az egész...
Bemész a csapatodba ahol ki vannak rakva a posztok, meg a cserék, egy üres helyre rányomsz és ott felajánlja hogy berakjon valakit a spejzból az aktív keretbe, szűrőket is be lehet kapcsolni hogy csak bronz playereket adja be, és akkor alulra kidobja az összes playert és válogatzhasz...
-
evibly
senior tag
válasz
Cseri0058 #1470 üzenetére
Kérdés, hogy hol keresed őket...ha klubba küldtek őket, akkor a My Club/Players alatt ott lesznek, csak nyomni kell egy keresést mindenféle szűkítés nélkül, és akkor listázza neked őket.
mi értelme hogy az ut-ben több csapatot is csinálhatok?
Ház, ez lenne ugye az UT mód sava, borsa
Kedved, ízlésed, játékosállományod szerint különböző kereteket hozhatsz létre, ami a szórakozáson és a változatosságon kívül azzal a haszonnal is jár, hogy ha lesznek ligára kiírt (online/offline) bajnokságok, akkor azokon csak akkor tudsz részt venni, ha a feltételeknek megfelel a kereted.
A leggyakrabban liga alapú kereteket szoktak létrehozni, mert akkor az összhang maximális lesz: vagyis játékosoik a BPL-ből, Serie A-ból, Bunbdesligából, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest