Hirdetés

Aktív témák

• G1ant

csendes tag

válasz shabbarulez #780 üzenetére

De Fibernetnél nem a bix a lényeg,hanem hogy az akciós sebességek nélkül is gondok vannak pl. A 2 vagy 3 mb-es csomagoknál a le és feltöltéssel egyaránt csúcsidőszakban... és nagyon sok helyen:(
    Tehát fiber egyszerűen nem tud 6-8mbes netet kínálni a mostani 2mbes netért egy ideig,de ne legyen nekem igazam...
    Adsl-nél meg biztosan sok ember fog szívni,hogy messze lakik a központtól,de itt nálunk ilyen gondok nincsenek,mivel nem egy nagy város(Cegléd) ;)
    Szal itt még aki a város szélén lakik annak is meg lesz az 5-6mb vagy több,én meg központ felé lakok,úgyhogy sztem nekem nem lesznek gondjaim az állítólagos 8mb-es nettel :))
    De a min. 6mb sztem tutira vehető,mert Adsl-nél mint te is mondtad nincsenek sebesség gondok...az meg már több mint 700kb/sec letöltés.Hmm :DD :C :DD
    Feltöltés meg szerintem megint jobb lesz, mint fibernél,tippre 8mb-hez 512kb/s-t fognak adni.
    Több helyen tesztidőszakban ilyen feltöltést adtak,sőt valahol még többet is.Úgyhogy felőlem a fibersux elmehet a ...-ba.A tv adások miőségéről ne is beszéljek...

De hogy dicsérjem is őket,legalább végre valahára van Sport2,Yeee :R :C

BÚÉK!

Aktív témák