- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
greyslay
aktív tag
Valóban van ilyen alkalmazás. C2 -n elérhető és 14 napos triál verzió van. A héten megpróbáljuk. A Geforce now se rossz különben viszont az nekem túl drága... Inkább cipelem a pc t és összekötöm.
"embertelen ember munka"
-
istike2129
csendes tag
Ez nem újdondság. 2017-es webOS 3.5-el vásárolt TV-n anno a gamefly volt gyárilag telepítve. Valami havi 3500Ft volt a díja. Csak egy xbox/ps kontroller kellett hozzá. Sok értelme nincs amúgysem, mert csak az újabbakon lesz, pedig a régebbi készülékekkel is működne, ha nagyon akarnák, de akkor ki veszi meg újat ugye. Nem ez az első ilyen húzása egyébként sem az LG-nek. Simán lehetne mondjuk az xbox game pass is, mint a samungokon. De amúgy meg vásárol az ember egy xiami tv-boxot és évekre levan tudva az okos tv.
Figyelem! Ez a hozzászólás nyomokban mogyorót tartalmazhat!
-
macilaci78
nagyúr
És ezért volt nekem irreleváns egy TV okos rendszere.
A panel mellett az input lehetőségek voltak a kiválasztás szempontjai, a TV-t meg okosítom filléres boxokkal, PC-vel, laptoppal, akármivel. Egy mai high end TV-t hardveresen és szoftveresen is kiröhög egy 100k-s box.ttt: a webOS 2.0 a mai napig kiszolgál mindenben, amire használom. Hangerőt, csatornát, HDMI-portot váltok, műrosújságot nézek és itt a vége.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
ttt
senior tag
Ezek a új hipi-szupi tv-k még mindig 100 Mbit-es csatikkal vannak szerelve?
Amúgy meg valóban tovább is foglalkozhatnának a tv-ik op rendszerével, mint, hogy évenként vegyen az ember újat. nem beszélve , hogy inkább leszedik aokat az appokat, amelyekhez már frissíteni kellene - olyanokat is, amelyekkel eladták a tv-t
Nálam leszerepeltek, pedig hármat is vettem tőlük. (Más tészta, hogy sonyt, philipset elvből nem veszek, a samu is úgy hazudozik, mint az lg, a többihez bizodalmam nincs meg, így nincs új tv vétel, míg valamelyik be nem krepál... Akkor sem tudom mit )[ Szerkesztve ]
-
ATi GAMES
tag
Ez jó ötlet, de előtte, nem lenne hátrány, ha előtte az alap alkalmazásokat optimalizálnák a tv-kre. Nekem pl egy 3 éves okostv-n az HBO Max sokszor szaggat és sokáig is töltöget az elején mire eljut arra a szintre, hogy előtölti az adott tartalmat.
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCPOOVQF1ff2oAL3strJ_5Uw
-
GreatL
őstag
Ennyiért a játékot nem kell megvenni?
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
Új hozzászólás Aktív témák
- Ózongenerátor a háztartásban
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Óra topik
- Politika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...