Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
válasz
smallmer #6498 üzenetére
Ha a magánszféra védelme kiemelten fontos.
Ez is egy ilyen válogatás, de állítólag egyetlen ember szerkeszti.Ha "semmi sem számít": onedrive, google drive, icloud (ezt nem értem miért nem opció, hiszen más apple termékekkel használva a képek bármelyik eszközön elérhető).
Ha van otthon NAS, akkor arra is meg lehet csinálni.
Szinte ma már valamennyi felhőszolgáltató alkalmazása tudja a fényképek szinkronizálását felhőbe.
-
merqree
őstag
Nézegettem, nekem kb 450 GB-nyi cuccom van (családi fényképek, orvosi ambuláns papírok (igen, beszkenneltem, és visszamenőleg az összes családtagnak megvan, amit csak találtam)), amit féltek, ezért is van róla minden nap külső HDDre mentés.
Ekkora adatra már nem épp baráti az ár, 120EUR.
A protonnak van ugyan családi opciója, de az egyenesen horror, még a DUO is. -
merqree
őstag
válasz
ghostie #6398 üzenetére
Látom mikori a hozzászólás!
Én ez alapján kerestem felhőt.
Így lett nekem 80% kedvezménnyel 2TB lifetime internxt előfizetésem.Az első feltöltés baromi sokáig, értsd napokig tartott, mivel titkosítva tölt fel mindent eleve.
iPadon, IPhone-on és windows-on használom, nekem bevált, 2024 szeptembere óta használom, eddig megelégedéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest