- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
Nekem 5070 Ti-al a grafika a legkevésbé zavaró. Az zavar, hogy nincs A-Life, ugyanoda spawnolnak a mutánsok, ha meg lelősz pár banditát, rögtön ott teremnek a "haverok", hogy kilootolják őket. Az elsőben lehetett lootolni és a mutánsok is többé-kevésbé random jelentek meg, ahogy a többi Stalker is.
#14muxi-muxi: Támogat egeret és billenytűzetet a játék PS-en
-
törölt tag
Ha ostoba vigyorral benyelünk bármit, az semmit sem mozdít előre, legfeljebb a hanyatlást. Nem mellesleg önmagában is egy alantas, taszító viselkedésforma.
-
muxi-muxi
senior tag
Ezt a véleményt kissé karikírozottnak vélem, dacára annak, h bizony nem kevés igazságalapja van. Kivihető volt már day one, talán volt is benne gamebreaker bug (ez eddig menyire szép magyar mondat), de mára az AAA-s progik kiadása ezt a trendet tükrözi. Adjuk ki valahogy, aztán majd a játékosok bétatesztelnek, mi meg cruncholunk még egy-két évig.
Nagyon nagyon bosszantó dolgok történtek velem is (lokál mentés elszállt, backup cloud mentés 0 bájtos*.sav-okot hozott - 300 óra lecsószia), de tele van finomságokkal, a főküldetés kellően el-szét-össze-vissz ágazó, hogy mire kiviszed mind a négyet, addigra annyira a sztori sem tűnik katyvasznak. Aki meg szereti ezt az atmoszférát az elsó trilógia óta, annak meg úgy kellett mint szomjazónak a tiszta víz.
Lila lövésem sincs hogyan lehet ezt a játékot kontrollerrel terelgetni (holott a Cyberpunkot is kivittem Series S-en), de aki most csatlakozik PS-en, annak szoftverügyileg simább játékot, és kellemes időtöltést kívánok! -
taki01
őstag
Nem volt olyan rossz állaptoban megjelenéskor, mint ahogy mondják.
Egy normális PC kellett alá. PC-re is meg vettem megjelenés napján, de kiderült, hogy a laptopomba lévő RTX2060 már kevés lesz hozzá. Sikerül kicsikarni 30FPS-t, de nem volt az igazi. Most PS5-re is megvettem első napon az Ultimate edition-t. Quality módban nagyon jól néz ki. -
myckey
veterán
a lo masik oldala.
az elejetol jatszhato volt a jatek...belementem en is par hibaba, volt amelyik patch elegge elbxta a jatekomat. volt.
Itt meg ugy allatjak be, mintha a jatek jatszhatatlan lennne .
Persze, azert raknak bele jatekosok tobb 100 orakat, mert szenvedni akarnak. hogyne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De szepen korbemagyarazzak, az a biztos. Rakjunk bele nemi szentimentalizmust is. -
wjbhbdux
veterán
Nem az a konkrét baj hogy végigjátszhatatlan lenne, hanem amikor még alapvető kényelmi funkciókat tesznek bele az újabb patchekkel (pl 1.7 most kelt jobban életre az A-Life, NPC-k végre nem látnak át minden falon), ami mellett minden patchben százával írtják a kis bugokat is, amikbe vagy belefutsz vagy nem. Aki csak egyszer akarja végigjátszani, annak megéri még várni, talán a kiegészítőig vagy az után is.
Sokat játszó Stalker veteránoknak meg nyilván jó akármilyen állapotban, ahogy a régi részek is, az szint már megvan. De még lesz jobb is, most már van pénzük kényelmesen fejlesztgetni. -
elde55
csendes tag
Lehet hogy én vagyok régi motoros, vagy csak öregszem és kisebb a tolerancia küszöböm, de én még emlékszek arra, amikor nem hónapokat vagy éveket kellett várni arra megjelenés után, mitöbb nem kellett egyáltalán patchelni, hogy ne legyenek égbekiáltó bugok.
A játékot készen adták ki egyben, DLC nem igazán volt, vagy ha igen, akkor kiegészítőként érkezett hozzá ingyen. Később pénzért még 50-100% a játék időnyi tartalmat kaptunk Dlc-ként.
Nem, a stalker 2-nek mai napig égbekiáltó bugjai vannak, ki nem nyíló rosszul script-elt ajtók, égből spawn-oló ellenfelek és kifagyások. Ez még bizony nincs készen.
Ezért vannak hivatalosan elnevezett szoftver fejlesztői mérföldkövek:
Pre alpha -> alpha, durva bugokkal (ekkor jelent meg) -> beta (bugok, mostani állapot) -> release candidate (majdnem végleges, ez talán 2-3 patch-el később) -> release
Szóval igen, ezt lehetne nagyon másként csinálni a játék piacon, mint ahogyan ez így is volt annó
-
myckey
veterán
Jo game, a szokasos karogast el kell engedni...ahogy mas topicokban is a forumon.

200-300 ora van benne. Steam. csak meg nem ertem a vegere, annyira aprolekosan jatszottam...DE ez a jatekot meltatja !

* Voltak benne problemaim, egyik vagy masik frissites okozott "erdekessegeket" ...de mindig sikerult atvergodni rajta.
-
arpi6k
addikt
1.6-os frissítésig vártam a végig játszással. Szerintem nagyon szépen kikupálták a day 1 verzióhoz képest. Nagyon jó élmény volt, biztos vagyok benne hogy elő fogom még venni.
-
-
JohnyX
tag
A játék a v1.0.1-től játszható kb. 400 órám van benne (kétszeri végigjátszás + mellék küldetések). Voltak benne "bug-ok", de ha időnként mentettél is nem csak az "Automatikus" mentésekre hagyatkoztál akkor ki lehetett kerülni őket.
Ehhez nem kell gázálarc (bent van gyárilag):

-
elde55
csendes tag
Csodálom az optimizmusodat. PC-n sem igazán jól játszható, jelenlegi állapota optimalizálatlan kódhulladék, 1.6 patch óta már a feléig el lehet jutni viszonylag fájdalom, fagyás és anyázás mentesen és már csak néhány olyan bug maradt benne, ami ellehetetleníti a tovább haladást (a legdúrvább anomália az, hogy ha rossz helyen van az előző mentésed akkor kezdheted elölről az egész játékot).
Mondom ezt úgy, hogy mindegyiket végig játszottam.
De egyezzünk meg, hívjuk 7 év fejlesztés után publikus bétának, pár év és a modder közösség helyre hozza, mint ahogyan azt előző részeknél is tették.
-
hajbel
addikt
Még fél év és játszható lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Így van nem kell ezen vitázni.