Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
inf3rno
üzenetére
Stabil kiadás, nyugodtan felteheted. Annyi, hogy 1 év a támogatása, tehát min. évente cserélned kell.
szerver szerverre van, felteheted persze, de csak csomagválasztékban különbözik a desktoptól.
Egyébként minden épkézláb desktopból van hozzá kiadás: spinek, ezeket is megnézheted.Programozáshoz egyébként kifejezetten ajánlott, mert újak a programok benne és viszonylag stabil.
"Jól tudom, hogy ezen a Fedora-n már nem x-server, hanem valami újabb dolog van? Ez jelent valami pluszt?"
Jól tudod, most az új rendszerrel kísérleteznek, valószínüleg sokáig megy majd párhuzamosan. Sajnos ilyenkor sok a bug lehetősége.

-
whbear
őstag
válasz
inf3rno
üzenetére
Teljesen stabil, de ha van bármi probléma azt meg lehet oldani. Default a Gnome 3, szerintem az XFCE fork is jó, igaz ott sokmindent kell még finomítani. A Soas nem nekünk való. Mate / Cinnamon nem tudom mert kerülöm a Linux mintes dolgokat nagy ívben. A Plasma 5 még nem annyira stabil szerintem. Bátran kezdj neki a Fedorának, nosztalgiából én is nyúzok egyet.
Szerk: A workstation jó lesz. Erős gépre Gnome 3, gyengébbre XFCE.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest