- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
El is fogadnám amit mondasz, de épp ez az hogy semmit nem "baszcsiztam" még a rendszeren, hanem csak simán feltettem és hagytam, hogy frissítse az elérhető frissítéseket.
Na most így, hogy még nincs belepiszkálva és már 2 ekkora bug jelen legyen, én ezt mindennek hívnám csak nem stabilnak. Csak mint zöldfülű fedórás közlöm a telepítés utáni "élményeimet", nem vitát akarok szítani
Ma reggeli frissítéseket engedélyezve -pl új kernel - és a rendszert újraindítva, a yumex megoldódott, de a network manager panel ikonja még mindig csak downgrade után mutat jelerősséget és csatlakozott hálózatot.Amúgy számomra új rendszer lévén pont nem akarok még semmibe belenyúlni, semmit feltenni a rendszerre mert csak tesztelgetem magamnak mennyire tudom majd magaménak érezni ezt a disztrót. (Pl most is a Lubunturól írok, azt használom élesben).
Ha már beletúrtam volna valami fájlba és amiatt lenne valami azt mondanám én vagyok sügér, de így hogy alapból így viselkedjen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Borderlands 4
- LG LCD és LED TV-k
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Architech Branding
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MSI Thin GF63 i5 / 16GB / RTX 3050Ti / 144Hz OLCSÓ GAMER!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest