- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
El is fogadnám amit mondasz, de épp ez az hogy semmit nem "baszcsiztam" még a rendszeren, hanem csak simán feltettem és hagytam, hogy frissítse az elérhető frissítéseket.
Na most így, hogy még nincs belepiszkálva és már 2 ekkora bug jelen legyen, én ezt mindennek hívnám csak nem stabilnak. Csak mint zöldfülű fedórás közlöm a telepítés utáni "élményeimet", nem vitát akarok szítani
Ma reggeli frissítéseket engedélyezve -pl új kernel - és a rendszert újraindítva, a yumex megoldódott, de a network manager panel ikonja még mindig csak downgrade után mutat jelerősséget és csatlakozott hálózatot.Amúgy számomra új rendszer lévén pont nem akarok még semmibe belenyúlni, semmit feltenni a rendszerre mert csak tesztelgetem magamnak mennyire tudom majd magaménak érezni ezt a disztrót. (Pl most is a Lubunturól írok, azt használom élesben).
Ha már beletúrtam volna valami fájlba és amiatt lenne valami azt mondanám én vagyok sügér, de így hogy alapból így viselkedjen...
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest