- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
ZCoyote
üzenetére
Van egy gui cucc, meg egy parancssoros. Én a parancssorost szoktam használni, mert a GUI-hoz kell qt, meg annyira nem nagy cucc a parancs se. livecd-tools a csomag neve amit fel kell tenni, berakod a pendrive-ot, és rootként kiadod hogy:
livecd-iso-to-disk, meg a paraméterek...
amik:
overlay: a frissítéseket az overlayre tudja feltenni.
home: megadhatod a home könyvtár méretét
stb, nem sok. 2 perc és kész
én egy 2 gigásra szoktam tenni, az elég neki, tesztelni lehet, én arra szoktam használni hogy lássam van-e valami olyan regresszió ami miatt a hardver nem támogatott (pl az intel driver KMS újraírásnál volt ezzel para, és addig nem frissítettem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest