Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
Na megint szívok az Ati fglrx driverével, ez már siralmas. Mióta a 2.6.22.1-32 -re frissítés volt a hozzávaló kmod-fglrx-t is felrakta a yum, van mikor csak fekete képernyő, és semmit nem lehet csinálni, még lelőni se, ctrl+Fx virt. terminalba se, stb. Még jó hogy ctrl+del -lel lehet rebootolni, persze semmi nem látok. Az előzővel semmi gondom nem volt. Meg ha mákom van és megy, log-ot nézve nem tudja betölteni a glesx.so -t. Ekkor volt hw gyorsítás, csak ugye ezzel meg fagyi.
Legnagyobb bajom hogy, visszaálltam az előző kernellel (2.6.20-1.2962.fc6) + az előző kmod-fglrx -vel és az fglrx modul meg nem compatibilis a kernellel szerinte, pedig mind a kettő 2.6.20-1.2962, így nincs is rendes gyorsítás, csak MesaGL. Pedig ezt már egyszer eljátszottam, akkor nem volt gond, most valami össze lett gányolva, de dunsztom sincs hogy mi lehet. Pedig xorg.conf jó szerintem, AIGLX tiltva, Composite disable, dri mode 0666, stb, stb.. Na remélem nem voltam fárasztó, majd még próbálkozok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest