Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
Na megint szívok az Ati fglrx driverével, ez már siralmas. Mióta a 2.6.22.1-32 -re frissítés volt a hozzávaló kmod-fglrx-t is felrakta a yum, van mikor csak fekete képernyő, és semmit nem lehet csinálni, még lelőni se, ctrl+Fx virt. terminalba se, stb. Még jó hogy ctrl+del -lel lehet rebootolni, persze semmi nem látok. Az előzővel semmi gondom nem volt. Meg ha mákom van és megy, log-ot nézve nem tudja betölteni a glesx.so -t. Ekkor volt hw gyorsítás, csak ugye ezzel meg fagyi.
Legnagyobb bajom hogy, visszaálltam az előző kernellel (2.6.20-1.2962.fc6) + az előző kmod-fglrx -vel és az fglrx modul meg nem compatibilis a kernellel szerinte, pedig mind a kettő 2.6.20-1.2962, így nincs is rendes gyorsítás, csak MesaGL. Pedig ezt már egyszer eljátszottam, akkor nem volt gond, most valami össze lett gányolva, de dunsztom sincs hogy mi lehet. Pedig xorg.conf jó szerintem, AIGLX tiltva, Composite disable, dri mode 0666, stb, stb.. Na remélem nem voltam fárasztó, majd még próbálkozok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Fogyjunk le!
- Nintendo Switch 2
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest