- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Analóg fényképezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- E-book olvasók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
én nekem elég vegyes a tapasztalatom, próbáltam a totemet, tulajdonképp az összes gstreamer plugint feltéve sem játszott mindent le amit magához rendelt, pl mms streamek, ilyenek... úgyhogy őt egyenlőre hanyagolom, eleve sok sebből vérzik, pl nem lehet rendes feliratot rakni a képre vagyis nem lehet manipulálni, én meg utálom hogy ha egy ''aha'' kitakarja a képet, és emelett full screenben kockás a kép... a vlc, talán a legjobb lenne, ha képes lenne olyan feliratot a képre tenni, amitől nem hány be az ember, komolyan mondom, én ilyen ocsmányat még nem láttam, bármilyen betűtípus, fullscreenben nézhetetlen... marad az mplayer, mindent lejátszik, halálocsmány a gui része, és full screenbe most valami miatt nem hajlandó nekem kitenni rendesen a képet, ha az x11 kimenetet használom, xv -vel fagy, gl-lel meg villog, de majd asszem forgatok magamnak egyet, vagy ezt pont nem a livnából fogom kiszedni... mindenesetre az mplayer amivel úgy el lehet lenni, viszont ami a best egyenlőre még kicsit kezdetleges az a gnome-mplayer. az mplayer motorját használja, egyenlőre nincs túl sok beállítás, de ami kell az megvan, a gecko-mediaplayer a hozzá való firefox plugin, általános felhasználásra a legjobb nekem... zenéhez meg nekem egyértelműen az exaile ami bejött
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Linux haladóknak
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest