Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
én nekem elég vegyes a tapasztalatom, próbáltam a totemet, tulajdonképp az összes gstreamer plugint feltéve sem játszott mindent le amit magához rendelt, pl mms streamek, ilyenek... úgyhogy őt egyenlőre hanyagolom, eleve sok sebből vérzik, pl nem lehet rendes feliratot rakni a képre vagyis nem lehet manipulálni, én meg utálom hogy ha egy ''aha'' kitakarja a képet, és emelett full screenben kockás a kép... a vlc, talán a legjobb lenne, ha képes lenne olyan feliratot a képre tenni, amitől nem hány be az ember, komolyan mondom, én ilyen ocsmányat még nem láttam, bármilyen betűtípus, fullscreenben nézhetetlen... marad az mplayer, mindent lejátszik, halálocsmány a gui része, és full screenbe most valami miatt nem hajlandó nekem kitenni rendesen a képet, ha az x11 kimenetet használom, xv -vel fagy, gl-lel meg villog, de majd asszem forgatok magamnak egyet, vagy ezt pont nem a livnából fogom kiszedni... mindenesetre az mplayer amivel úgy el lehet lenni, viszont ami a best egyenlőre még kicsit kezdetleges az a gnome-mplayer. az mplayer motorját használja, egyenlőre nincs túl sok beállítás, de ami kell az megvan, a gecko-mediaplayer a hozzá való firefox plugin, általános felhasználásra a legjobb nekem... zenéhez meg nekem egyértelműen az exaile ami bejött
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest