Hirdetés
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Nem nevezném hivatalosnak, írtam a srácnak, de még nem reagált, de remélem nem lesz semmi para, és akkor a miénk a hivatalos torrent. A koncepció ahogy én értettem olyan mint az Omegáé volt. Aztán lett a neve Fedora Community Remix, de el kellett hagyni a Fedora nevet azt hiszem. Az Omegához képest annyi a plusz, hogy belekerült a mint menü, ha jól tudom az az alapértelmezett, meg a notify-osd is. És talán lesz Nautilus elementary. Eléggé gyerekcipőben jár még, szerintem még akár bele is lehet pofázni, hogy milyen legyen, bár szerintem sok kezdőnek már az hatalmas előny hogy alapból benne van az rpmfusion :-)
MOD: ja, ahogy nézem, ami az oldalon van, az még a 13-as. Én a 14 beta-ból csináltam torrentet,
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Path of Exile (ARPG)
- VR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Gumi és felni topik
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest